Контейнери за строителни отпадъци под наем в кв. Борово, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в кв. Борово, град София.  Кварталът граничи с: Бъкстон, Флора парк, ж.к. Белите брези и кв. Мотописта.

Наемането на контейнер за отпадъци е най-добрият начин да премахнете строителните отпадъци, които се отделят при ремонт. Контейнерът ви позволява да изхвърлите големи количества отпадъци, бързо, лесно и изгодно. Освен това повечето от тези отпадъци се рециклират или депонират по екологично съобразен начин. Нашата цел е да се преработят поне 90 % от приетите от нас отпадъци, затова след извозване ние разделяме отпадъците според вида си.

Клиентите на MartiTrans Може да избират от три различни големини отпадъци:4, 7 и 8 кубикови, което е голямо удобство за тях. Те могат да си наемат контейнер от нас както за 4 кубикови контейнери за малки ремонти в жилища, така и големи 7 или 8 кубикови за извозване на строителни или битови (обемни стари дивани, електроуреди и други). Фирмата ни предлага и услуги за разчистване на мазета, тавански помещения и други.

Може да се обърнете към MartiTrans за доставка на варови разтвори, тухли, пясък, чакъл, трошен камък, филц, други инертни и строителни материали. Ние сме сред водещите фирми за извозване на контейнери за строителни отпадъци в квартал Борово, град София. Осъществяваме дейността си на територията на цяла София, като при необходимост доставяме контейнери и на адреси в областта. Предлагаме и самосвал с кран, челен товарач и

Ние сме семейна компания с принципи, която изключително много държи на доброто си име, затова се стараем максимално да бъдем в полза на клиента. Спазваме дадените срокове и изпълняваме обещанията си вече повече от 15 години в квартал Борово. Опитните ни шофьори кранисти могат да доставят контейнера ви на желаното от вас място, в желания от вас момент. Така, че да успеете да натоварите бързо и лесно всички Ваши отпадъци било то строителни или битови. Голямо удобство за клиента е времето ни на престой. По принцип един 4 кубиков контейнер се пълни за около 3 часа от един човек и то без да бърза. Ние от MartiTrans ви даваме цели 5 дни време на престой без промяна на цената.

Максималното количество отпадъци, което може да извозим на един път е 12 тона, но не забравяйте, че ние може да върнем и ще го направим ако е необходимо.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна и бърза, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате необходимия Ви контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера за отпадъци, там където желаете и когато пожелаете. кран-с-щипка

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер за строителни/битови отпадъци под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ БОРОВО, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР