Контейнери за строителни отпадъци под наем в кв. Гоце Делчев, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в кв. Гоце Делчев, град София.  Кварталът граничи с кв. Мотописта, Кръстова вада, Флора парк, ж.к. Стрелбище и Южен парк.

Контейнерите за извозване на строителни отпадъци са удобен и лесен начин за извозване на отпадъци след ремонт. Може да получите контейнер след заявка в сайта на MartiTrans или с телефонно обаждане на  0877 77 11 21. Клиентът може да избира от три различни големини контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, като при нужда от контейнер с рампа, трябва допълнително да се посочи.  Основните характеристики на различните видове контейнери може да видите тук в сайта ни, за да прецените от какъв се нуждаете вие. Все пак ако не може да прецените, обадете ни се и ние ще ви консултираме безплатно. За вас сме готови дори да изпратим безплатен консултант на място, за да ви помогне с избора. Освен това той може да ви предложи място за поставяне на контейнера.

Ако не сте използвали контейнер за отпадъци преди, ще ви напомним, че за поставянето му на уличното платно или на тротоара, ще се нуждаете от разрешително от общината. Процедурата е лесна и бърза, като при въпроси сме винаги на Ваше разположение.

Някой наши клиенти са ни споделяли, че с цел да спестят малко средства са трупали строителните отпадъци в чували пред блока или до контейнерите за битова смет (сериозно нарушение, което се наказва със солени глоби). Това им е струвало цената на 10 контейнера за строителни отпадъци и им е създало проблеми със съседи (защото обикновено някой от тях подава сигнал за нарушението). Не си струва да си създавате излишни грижи, просто се обадете на MartiTrans и ние ще ви доставим Вашия контейнер на желаното от вас място. Цените ни са ниски и достъпни, а най-хубавото е, че в тях влиза 5 дневен престой на контейнера. По принцип един 4 кубиков контейнер спокойно се пълни за около 3 часа от един човек, но ние ви даваме цели 5 дни без промяна в цената. Истинско удобство за клиента, така дори да се появят нови отпадъци след като сте натоварили досегашните, ще имате възможност да изхвърлите и тях за същата цена.

Фирмата ни разполага с модерна и нова техника за доставка на контейнери под наем в района на кв. Гоце Делчев, град София. Служителите ни са с дългогодишен опит и могат умело да доставят и извозят контейнери от всяка точка на град София. Имаме договори и с товарачи, така че при необходимост може да разчитате на нас и за това. Извършваме доставки на строителни материали като:тухли, варови разтвори, пясък, чакъл, филц и други.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна и бърза, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер за строителни/битови отпадъци под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР