Контейнери за строителни отпадъци под наем в кв. Кремиковци, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в кв. Кремиковци, град София. Този квартал на София е разположен в административен район Кремиковци, граничи с кв. Сеславци. Преди е бил самостоятелно село, но с разрастването на столицата ни е присъединен към нея. Ние предлагаме услугите си както в квартала така и в едноименния жилищен комплекс.

MartiTrans е семейна фирма за доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем в района на Кремиковци, град София. Предлагаме три различни големини контейнери:4, 7 и 8 кубикови, като за последните предлагаме и опцията с рампа, но трябва предварително да се упомене. Имаме възможност да извършваме доставки на контейнери в цяла област София-град.

Различните ни големини на контейнерите, дават възможност на клиента да избере най-подходящия за него. Това е важно, защото например 4 кубиковите контейнери не могат да превозват обемни отпадъци, все пак дължината му е само 2 метра, а на 8 кубиковите дължината е 3,5 метра.

Изберете контейнер за строителни/битови отпадъци от фирма MartiTrans и няма да сгрешите! Ние спазваме дадените срокове и държим на думата си! Това е едно от нещата, които ни помогнаха да развием бизнеса си – коректността и честността в работата. Имаме сключени договори с челни товарачи, багери и друга техника, така че когато поръчате контейнер за отпадъци, може да заявите и товарене с багер например. Това е голямо удобство за част от нашите клиенти, особено за по-малките строителни фирми, при които често се налага извозване на голямо количество строителни отпадъци. Ние правим отстъпки за редовни клиенти, сключваме и договори с фирми за преференциални цени на услугата по доставка на контейнери за строителни и битови отпадъци.

Фирма MartiTrans призовава: Пазете околната среда и не изхвърляйте строителни отпадъци на нерегламентирани за целта места. Овен, че гледката на замърсена природа е неприятна, част от отпадъците може да съдържат опасни и токсични вещества като азбест и стара изолация на кабели. Затова горещо ви молим, ако не използвате услугите ни и сами си извозвате строителните отпадъци, превозвайте ги до лицензирано сметище, където да бъдат депонирани по правилен начин и по възможност рециклирани!

Може да се обърнете към нас и за доставка на строителни материали като тухли, гипс, варови разтвори, пясък, чакъл, филц и други!


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е лесна и бърза процедура. Няма да ви отнеме време, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21. Нужно е само да изберете желания от вас контейнер и да натиснете „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес.

Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете!

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер за строителни/битови отпадъци под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци в София!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ КРЕМИКОВЦИ, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР