Контейнери за строителни отпадъци под наем в кв. Мотописта, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в кв. Мотописта, град София.  Кварталът граничи с кв. Гоце Делчев, ж.к. Стрелбище, Флора парк, кв. Борово.

Ние сме фирма за доставки на контейнери за строителни отпадъци под наем в района на квартал Мотописта, град София. Доставяме контейнери дори на територията на цяла област София-град. Ние сме семейна фирма с традиции, която държи на името си. Спазваме дадените срокове за доставка и сме готови да сключим договор с други фирми за редовни доставки, разбира се с преференции. Ние даваме отстъпки на редовните си клиенти. За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи една фирма.

Контейнерът за строителни/битови отпадъци е удобство при извършване на строително-монтажни работи, защото с него не е нужно да съхранявате отпадъците в помещението, в което се извършва ремонта. Те се пълнят директно в контейнера без да заемат излишно място. Ние от MartiTrans Ви предоставяме чудесната възможност от 5 дни време на престой без промяна в цената. Обикновено пълненето на 4 кубиков контейнер отнема само 2-3 часа, при това само от един човек при нормална работа. Ние ви предоставяме цели 5 дни време на престой, а за редовни клиенти сме готови да направим и допълнителни отстъпки.

Фирмата ни има сключени договори с други фирми за осигуряване на самосвали, челни товарачи, багери и други, така че при необходимост може да заявите и допълнителна техника за по бързо запълване на контейнера и извозване на отпадъците. Ние не изхвърляме отпадъци на нерегламентирани места, а само в лицензирани сметище на територията на област София. За нас изхвърлянето на отпадъци сред природата е крайно неморална постъпка, която трябва да се наказва солено. Някой недобросъвестни „колеги“ от бранша използват, че след работно време има по-малко контролни органи и изхвърлят отпадъци в нерегламентирани сметища, като по този начин спестяват малко пари от такси за депониране на отпадъка. Това е незаконно и изключително опасно!

Някой строителни отпадъци може да съдържат азбест, който е канцерогенен, а изолацията на определени модели стари кабели е токсична за околната среда. Призоваваме и Вас да не изхвърляте отпадъци в контейнери за битова смет или на други неподходящи места. Пазете природата на красивата ни страна!


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна и бърза, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Нужно е само да изберете желания от Вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер за строителни/битови отпадъци под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ МОТОПИСТА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР