Контейнери за строителни отпадъци под наем в кв. Свобода, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в кв. Свобода, град София. Този квартал на София е разположен северно от центъра, граничи с ж.к. Надежда 2 и ж.к. Надежда 4.

Клиентите на фирмата може да избират от различни по големина контейнери за отпадъци: 4, 7 и 8 кубикови, така че дори да има обемни отпадъци, това да не представлява проблем. Избора на контейнер е важна част от услугите ни. Правилно избраният контейнер ще намали цената за клиента, защото ако например поръча 4 кубиков, а не му стигне и се наложи втори курс, тогава ще се наложи да плати и за него. Обратното ако клиентът е избрал 7 кубиков контейнер, но не успее да го напълни, ще плати малко по-голяма сума. Това не е толкова страшно, но защо клиентът да плаща излишно. Поради тази причина и в помощ на нашите клиенти, ние предлагаме безплатни консултации относно избора на правилен за клиента контейнер.  Консултантът ни ще прецени правилно обема на отпадъците било то строителни или битови, ще прегледа размера им и ще вземе правилното решение. Все пак да не забравяме, че той това работи и се е специализирал.

MartiTrans e на пазара за услуги „доставка на контейнери за строителни и битови отпадъци под наем“ вече повече от 15 години, разполага с модерна техника и добре обучени и опитни служители. Освен основната си дейност фирмата предлага и доставка на строителни материали като филц, пясък, чакъл, замазки, варови разтвори и други.

Контейнерът за отпадъци не е просто удобство, той е необходимост. Да не забравяме, че е и единственият законен начин за изхвърляне на строителни отпадъци, защото е забранено изхвърлянето им в контейнери за битова смет.  При наличие на много отпадъци, за които се изисква товарене, MartiTrans е готова да осигури багер и кран (каквото е необходимо), за което се заплаща допълнително.

За поставянето на контейнера на уличното платно или тротоара може да се нуждаете от разрешение от общината. Ние сме готови да ви помогнем с полезна информация относно изваждането на разрешително.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна и бърза, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер за строителни/битови отпадъци под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ СВОБОДА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР