Контейнери за строителни отпадъци под наем в Лозенец, София

Намираме се в район Лозенец, град София. Той включва кварталите Лозенец, Хладилника, част от квартал Витоша и част от квартал Кръстова вада. Столична община има 34 административни района, фирма MartiTrans е фирмата за контейнери под наем на район Лозенец.

Ремонтът на едно жилище в начален етап е неприятна работа свързана с отделянето на много строителни отпадъци, различни по вид.  Тъй като е забранено тези отпадъци да се изхвърлят в контейнери за битова смет, ще е необходим специален контейнер за тези отпадъци, което е и най-удобният и бързо ефективен вариант за премахването им.

Фирмата ни предлага контейнери за строителни отпадъци под наем вече повече от 15 години и има стотици доволни клиенти. Предлагат се основно три различна по големина контейнери – 4, 7 и 8 кубикови, като освен тях фирмата предлага и доставка на строителни материали като пясък, чакъл, филц, трошен камък, бетон, вар и други като хамалски услуги и превоз на мебели и електроуреди. Основно сме се специализирали в доставката на контейнери, за което разполагаме с модерна техника и обучени шофьори – кранисти. Служителите ни преминават периодични обучение за работа с техниката и за подобряване на уменията, защото поради големия брой на паркирали коли в квартала, доставката на контейнери е затруднена. Често се налага поставяне на контейнера между препятствия / като паркирали коли, стени, дървета и други/, затова служителят освен, че трябва да е обучен, той трябва да е и опитен. Ние имаме вяра в тях, ще им се доверите и вие, когато видите как майсторски поставят контейнера ви, на желаното от вас място.

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със съседи, а може и да ви глобят по сигнал. Наемете контейнер от нас и ние ще го доставим до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ЛОЗЕНЕЦ, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР