Контейнери за строителни отпадъци под наем в ж.к. Люлин 10, София

Намираме се в ж.к. Люлин 10, град София. Той е разположен в най-големия в България жилищен квартал Люлин, застроен предимно с панелни блокове, в които редовно се правят ремонти, а фирма MartiTrans предлага удобно решение за строителните отпадъци от тях. Жилищен комплекс Люлин 10 граничи с ж.к. Люлин 7, Люлин 9 и квартал Модерно предградие.

Фирма MartiTrans предлага контейнери за строителни и битови отпадъци под наем в района на ж.к. Люлин 10, град София. Клиентите имат възможност да избират от три различни големини контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, като максималното количество товар, което може да бъде извозен на един курс. Все пак 12 тона е само с 1 курс, ние спокойно може да направим, втори, трети и т.н., колкото Ви е необходимо – ние сме на Ваше разположение.

Удобство за нашите клиенти е контейнерът с рампа. Това позволява запълването на контейнера до горе, особено удобно, когато отпадъците се носят с ръчна количка или с чували. По принцип обичайното време за пълнене на 4 кубиков контейнер е 4 часа, но ние ви даваме цели 5 дни време на престой, без промяна на цената.

Ще Ви дадем пример с един наш частен клиент, той събаряше втория етаж на стара къща, за да настрои нагоре. Поръча си 8 кубиков контейнер и го напълни сам за 2 часа. Просто нашият служител беше поставил идеално контейнера под терасата на къщата и той само буташе събрания строителен отпадък, който падаше директно в контейнера и така успя да го напълни изключително бързо. Може би той е най-бързият клиент, който без техника, сам напълни 8 кубиков контейнер за по-малко от 2 часа – рекордьор. Диспечерът ни се учуди, когато същият клиент се обади да изпратим кола да прибере контейнера, а шофьорът на камиона е поздравил майстора за трудолюбието му.

При необходимост от разчистване на мазета и изхвърляне на обемни отпадъци, може да разчитате на фирма MartiTrans. Ние ще почистим мазето ви за отрицателно време и ще извозим отпадъците до сметище в района на Столицата, като ще платим всички такси за депониране на отпадъка. Ние насърчаваме рециклирането на отпадъците и се грижим за околната среда. Може да не сте се замисляли, но в строителните отпадъци може да се съдържат опасни материали, като азбест и дори токсични изолации на някой видове кабели. Замислете се преди неправомерно да изхвърлите отпадъци сред природата!

Не изхвърляйте неправомерно строителни отпадъци в контейнери за битова смет – строго забранено е! Не го правете и сред природата, някой от отпадъците са токсични и вредят сериозно на околната среда. Такива са например азбест, изолацията на някой кабели и много други.

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ЛЮЛИН 10, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР