Контейнери за строителни отпадъци под наем в ж.к. Люлин 8, София

Намираме се в ж.к. Люлин 8, град София. Той е разположен в най-големия в България жилищен квартал Люлин, застроен предимно с панелни блокове, в които редовно се правят ремонти, а фирма MartiTrans предлага удобно решение за строителните отпадъци от тях. Жилищен комплекс Люлин 8 граничи с ж.к. Люлин 1, Люлин 2, Люлин 9 и Люлин-център и квартал Модерно предградие.

Ние сме лицензира семейна фирма за доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци. Разполагаме с модерна техника, обучени шофьори и дългогодишен опит. Напомняме, че няма друг законен начин за извозване на строителни отпадъци освен чрез подобни контейнери. Ние извозваме отпадъците до лицензирано за целта сметище в района на Столицата, като си плащаме всички такси. Не сме като някой некоректни колеги, които изхвърлят отпадъци в нерегламентирани сметища, за нас това е крайно неморално и много вредно за природата. Някой отпадъци може да са токсични, като например изолацията на някой кабели, а може да има и азбест в отпадъка. Те се депонират и преработват или унищожават в сметището по различен начин, безопасен за околната среда.

Може да се възползвате от контейнер за строителни отпадъци със следните размери: 4, 7 и 8 кубикови. Характеристиките на различните размери, може да разгледате подробно в този сайт, така че да се ориентирате добре от какъв се нуждаете. Все пак ако не сте сигурни какъв контейнер ви е необходим, може да се възползвате от безплатен консултант от нашата фирма, който дори ще ви препоръча, къде да поставите контейнера и каква големина да бъде, както и как преминава процедурата с изваждане на разрешително от общината /за поставянето му на улицата или пътното платно/.

Стотиците ни доволни клиенти ни направиха още по-големи в бизнеса с контейнери под наем, защото всеки доволен клиент ни препоръчва на близки, роднини и приятели и така ние се разраснахме.  Днес ние сме сред най-желаните фирми за доставка на контейнери под наем в Люлин 8 и дори целия квартал.

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ЛЮЛИН 8, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР