Контейнери за строителни отпадъци под наем в Младост 4, София

Намираме се в ж.к. Младост 4, част от административен район Младост на Столична община. Той граничи с  Американския колеж, ж.к. Експериментален, ж.к. София Парк и Младост 3 . Като цяло район Младост е един от най-бързо развиващите се райони в Столицата, силно предпочитан за живеене сред Софиянци, заради добрата си инфраструктура и паркове.

Ние сме семейна фирма за контейнери за строителни или битови отпадъци под наем в квартал Младост 4, а при необходимост в цяла област София-град.  Предлагаме различни по-големина контейнери: 4, 7 и 8 кубиковия, така че да удовлетворим както нуждите на гражданин, ремонтиращ жилището, така и за големи строителни фирми. Готови сме да сключваме договори за преференциални цени, като задължително правим отстъпки за редовни клиенти.

Услугите са ни експресни и се стараем до 24 часа да доставим контейнера за строителни отпадъци. Тъй като, за да поставите контейнера на тротоара или улицата ще ви трябва разрешение от общината, за което ние ще ви обясним цялата процедура. Така ще ви бъде максимално лесно и бързо, след което ще може спокойно да продължите с ремонтните дейности. Ние ще извозим вашите строителни отпадъци до лицензирано сметище в Столицата, където боклукът ще бъде сортиран, а при възможност рециклиран. Защото MartiTrans е с грижа за околната среда! Не изхвърляйте строителните отпадъци в контейнер за битова смет, защото освен, че вредите на природата, вие подлежите и на големи глоби. Многократно са били глобявани наши клиенти преди да открият услугите ни, тъй като те тайно нощем са хвърляли отпадъци в общите контейнери за битова смет, но съвестен съсед ги издава на общината. При нашите ниски и достъпни цени, това е загуба на време и нерви, по-добре заявете днес контейнер и си решете проблема със строителните отпадъци.

Може да направите вашата заявка през сайта ни, като си планирате дата за доставка и изберете подходящия контейнер. Най-често за по-малки ремонти се наемат 4 кубикови контейнери, но при нужда от нашите хамалски услуги за превоз и извозване на стари мебели и електроуреди, ще се нуждаете от 7 кубиков контейнер.

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В МЛАДОСТ 4, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР