Контейнери за строителни отпадъци под наем в Надежда, София

Намираме се в ж.к. Надежда 1,  част от административен район Надежда на град София, намиращ с в северозападната част на града.  Той граничи с ж.к. Триъгълника, ж.к. Лев Толстой, ж.к. Надежда 2, ж.к. Надежда 3, ж.к. Надежда 4 и квартал Модерно предградие.

Фирма MartiTrans предлага контейнери за строителни отпадъци по наем в ж.к. Надежда 1, град София. Това е основния предмет на дейност на фирмата и тя може да реши всичките ви проблеми свързани с премахването на строителни или битови отпадъци – законно. Ние плащаме всички такси за депониране на отпадъка и не замърсяваме околната среда като „други“.  В строителните отпадъци може да се съдържат опасни вещества като азбест или токсична изолация на стари кабели и много други. Затова те трябва да се депонират по специален начин, а не да се изхвърлят в нерегламентирани сметища и да се замърсява околната среда, за да се спестят малко пари. За нас това е безумна постъпка, която трябва да бъде строго наказвана от закона.

Разгледайте нашите достъпни цени тук в сайта ни и ще се убедите, че услугата ни е достъпна и не си заслужава да се тормозите излишно с алтернативни решения за премахване на строителни или битови отпадъци. Клиентите ни могат да избират от три различни големини контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че спокойно могат да се използват, както за малки отпадъци, така и за големи обемни отпадъци. 4 кубиковите контейнери за малки ремонти, 7 за основен ремонт, а 8 кубиковите за обемни отпадъци като стари дивани, електроуреди и други. Разгледайте характеристиките на различните големини контейнери, тук в сайта, за да изберете правилния контейнер за вас. Все пак, ако не сте сигурни в избора си, не се притеснявайте, а незабавно ни се обадете, ние ще ви консултираме по телефона или ще изпратим безплатен консултант на място. За нас удовлетворението на клиента е на първо място.

Може да се обърнете към MartiTrans и за доставка на строителни материали като пясък, чакъл, филц, вар, бетон, замазка. За допълнителни въпроси или поръчка може да се обадите на телефон 0877 77 11 21 или да направите вашето безплатно запитване или заявка директно от сайта ни. Доволните ни клиенти са нашата най-голяма реклама, затова ние отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти. Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В НАДЕЖДА 1, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР