Контейнери за строителни отпадъци под наем в Надежда 2, София

Намираме се в ж.к. Надежда 2,  част от административен район Надежда на град София, намиращ с в северозападната част на града.  Той граничи с ж.к. Триъгълника, ж.к. Лев Толстой, ж.к. Надежда 1, ж.к. Надежда 4 и ж.к. Свобода.

Основната дейност на фирма MartiTrans е свързана с доставката на контейнери за строителни отпадъци под наем в района на ж.к. Надежда 2, град София. Фирмата предлага три различни големини контейнери:4, 7 и 8 кубикови, като при заявка доставя и контейнер с рампа. За различните ремонти или събаряне на сгради, са необходими различните големини на контейнерите ни. Най-често използваният контейнер в ж.к. Надежда 2 е 4 – кубиковият, тъй като той е идеален за малки ремонти в жилищна сграда.

Обикновено много строителни отпадъци се отделят при къртене на преградни стени. Тогава боклукът е много е и трудно може да бъде изнесен от жилището. Най-често майсторите използват чували и чрез тях пълнят контейнерите на MartiTrans. При подобни ремонтни дейности Ви препоръчваме 7 кубиковия контейнер, защото се отделят много строителни, а покрай тях и битови отпадъци. Ние приемаме всякакви отпадъци с изключение на специализираните – медицински отпадъци, както и химически и т.н.

При събаряне на сграда се препоръчва да се използват 8 кубикови контейнери за отпадъци. Дори е препоръчително те да са снабдени с рампа. Какво представлява рампата на контейнера за отпадъци – една от страниците му се отваря и се подпира в земята. Така контейнерът може да се напълни до горе, тъй като по тази рампа може спокойно да се карат колички с отпадъци. Това улеснява и пълненето с използване на чували. Ние от фирма MartiTrans можем да извозим до 12 тона строителни отпадъци на един курс, така че не се притеснявайте – пълнете смело.

Може да се обърнете към MartiTrans и за доставка на строителни материали като пясък, чакъл, филц, варови разтвори, бетон, замазка. За допълнителни въпроси или поръчка може да се обадите на телефон 0877 77 11 21 или да направите Вашето безплатно запитване или заявка директно от сайта ни. Доволните ни клиенти са нашата най-голяма реклама, затова ние отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти. Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В НАДЕЖДА 2, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР