Контейнери за строителни отпадъци под наем в Надежда 3, София

Намираме се в ж.к. Надежда 3,  част от административен район Надежда на град София, намиращ се в северозападната част на града.  Той граничи с ж.к. Надежда 1, ж.к. Надежда 2, ж.к. Надежда 4, ж.к. Връбница 1, ж.к. Връбница 2 и кв. Модерно предградие.

Фирма MartiTrans се е специализирала в доставката на контейнери за строителни и битови отпадъци под наем в ж.к. Надежда 3, град София. Това е удобен метод, за да се оттървете от излишните строителни отпадъци, които се отделят при ремонтни дейности в жилището ви. Освен това, според вас има ли друг законен начин да изхвърлите строителните си отпадъци? Отговорът е че няма, защото е забранено изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет. Нарушите това правило обикновено плащат солени глоби и после стават наши клиенти. Те между другото ни стават най-верните и лоялни клиенти, които ни търсят дори за изхвърляне на големи битови отпадъци, както и за стари мебели като разтегателни дивани и прочие.

Доставката на контейнери за строителни отпадъци е огромно улеснение за клиента, тъй като когато контейнерът бива поставен близо до мястото на ремонта или строителни работи, това улеснява собственика. Чувалите с отпадъци се носят на по малко разстояние и се спестява време и усилие. Да не говорим, че сме имали много случаи в които контейнерът е непосредствено до сградата, в която се извършва ремонта и работниците изхвърлят отпадъците директно в контейнера. Голямо улеснение и намаляване на „хамалогията“. Доставката на контейнера в такава близост не може да бъде направена от всеки шофьор/кранист. Изисква се голям опит и специално обучение за работа с кранове, за да може да се лавира правилно из между стеснените от множество паркирали коли, улици на ж.к. Надежда 3, град София.

Нашите служители са минали специално обучение за работа с кранове за повдигане на контейнери за отпадъци ( по специфични са защото в повечето случаи контейнерът виси на вериги и е подвижен при повдигане), което им дава увереност при действията им. Тренирали са многократно преди да започнат работа с машината. Обикновено тренировките ни се състоят в пренареждане на всички контейнери в базата ни, което не е лесна работа. Служителите ни полагат усилия в обучението и в работата си и ние възнаграждаваме труда им. Това е може би една от основните причини, те да са ни верни вече повече от 15 години!

При нужда от контейнери за строителни и битови отпадъци под наем в град София и ж.к. Надежда  3 – обадете се на фирма MartiTrans и ние ще извозим отпадъците ви до лицензирано сметище в района на общината. Плащаме всички такси за депониране и рециклиране на отпадъка, ние мислим за околната среда!


Може да се обърнете към MartiTrans и за доставка на строителни материали като пясък, чакъл, филц, варови разтвори, бетон, замазка. За допълнителни въпроси или поръчка може да се обадите на телефон 0877 77 11 21 или да направите Вашето безплатно запитване или заявка директно от сайта ни. Доволните ни клиенти са нашата най-голяма реклама, затова ние отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти. Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В НАДЕЖДА 3, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР