Контейнери за строителни отпадъци под наем в Надежда 4, София

Намираме се в ж.к. Надежда 4,  част от административен район Надежда на град София, намиращ се в северозападната част на града.  Той граничи с ж.к. Надежда 3, ж.к. Надежда 5, ж.к. Връбница 1, ж.к. Връбница 2 ж.к. Свобода.

Ние сме семейна фирма за доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем, която предлага услугите си в ж.к. Надежда 4, град София. Предлагаме три различни големини контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, като фирмата ни разполага и с контейнери с рампа. Фирмата ни е с традиции в бизнеса и вече повече от 15 години предлага услугите си в цяла София. MartiTrans държи на доброто си име и не би се позволила да не спази договор или да закъснее с доставка на Вашия контейнер. Ние имаме обособени правила за правилно обслужване на клиенти, така че те да останат доволни и отново да използват нашите услуги. Стараем се максимално в работата си, обучаваме служителите си, закупуваме нова техника и нови контейнери , за да сме сред лидерите в бранша не само в Надежда, а и в цяла София.

Много хора не правят разлика между нормален контейнер за отпадъци и контейнер с рампа. Предимството на контейнера с рампа се усеща много когато се налага той да се пълни ръчно, особено когато си поръчате 7 или 8 кубиков контейнер. За да се запълни на максимален обем например със строителни отпадъци, ви е необходима рамата в противен случай ще ви е много по-трудно. Да не забравяме, че големите контейнери са и високи и изхвърлянето на отпадъци в тях се извършва от височина, освен ако няма рампа. Чрез рампа може да го пълните директно с помощта на ръчка количка (РК1 – разпространен термин за ръчка количка с едно колело, с който служителите ни често обичат да се шегуват). Все пак ако разполагате с техника, като например челен товарач, няма значение дали контейнерът ще е с рампа. А ако нямате товарач, ние имаме сключени договори с други фирми, за осигуряване на допълнителна техника на преференциални цени.

Изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни или битови отпадъци в ж.к. Надежда 4, град София и ние ще оправдаем очакванията ви и няма да ви разочароваме!


Може да се обърнете към MartiTrans и за доставка на строителни материали като пясък, чакъл, филц, варови разтвори, бетон, замазка и други строителни материали. Ние ще ви помогнем с разчистването на мазета от стари мебели и други вещи ненужно трупани през годините. За допълнителни въпроси или поръчка може да се обадите на телефон 0877 77 11 21 или да направите Вашето безплатно запитване или заявка директно от сайта ни. Доволните ни клиенти са нашата най-голяма реклама, затова ние отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти. Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В НАДЕЖДА 4, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР