Контейнери за строителни отпадъци под наем в Надежда 5, София

Намираме се в ж.к. Надежда 5,  част от административен район Надежда на град София, намиращ се в северозападната част на града.  Той граничи с ж.к. Надежда 1, ж.к. Надежда 2, ж.к. Надежда 4 и ж.к. Свобода.

Ние сме фирма MartiTrans и сме щастливи да обявим, че предлагаме контейнери за строителни и битови отпадъци под наем. Предлагаме услугите си в район Надежда, град София. На ваше разположение са три различни големини контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, като последните може да бъдат снабдени и с рампа. Всичко е по избор на клиента, ако има нужда от малък контейнер за лек ремонт обикновено избират 4 кубикови контейнери.

Контейнерите за отпадъци с размер 7 и 8 кубикови се предпочитат за големи ремонти, при събаряне на сгради и при разчистване на мазета от стари мебели. Удобството е дължината на контейнера -3,5 метра, достатъчен да побере сгъваем диван и куп други стари мебели от мазето ви. Много клиенти използват контейнерите ни и за разчистване на паднали дървета и храсти, често желана услуга след проливни дъждове и бури.

MartiTrans напомня, че изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е забранено и се наказва със солени глоби. Много наши клиенти са ни споделяли, че за да не се налага да наемат контейнер за строителни отпадъци, малко по-малко нощем са пренасяли чували с отпадъци до контейнерите си за битова смет. Разбира се благодарение на „доброжелателни“ съседи, малко по-късно са били глобявани и са платили сумата за контейнер за строителни отпадъци и то десетократен размер.

Не е нужно да си създавате излишни проблеми с вашите съседи, да не може да се гледате, заради спестени малко средства. Просто всичко това с тайното изхвърляне е ненужно и излишно. Освен това вредите на околната среда, защото строителните отпадъци се депонират по различне начин и по възможност рециклират. Някой строителни отпадъци може да съдържат токсични и вредни вещества, като изолацията на някой стари видове кабели или азбест. Пазете околната среда, не изхвърляйте нерегламентирано строителни отпадъци!

Преди да поставите контейнер за строителни отпадъци на улицата или тротоара, най-вероятно ще се нуждаете от разрешително. Не се притеснявайте, ние ще ви консултираме за процедурата, то се изважда от общината и става лесно. Няма да отнеме и много време с нашите съвети. След като си извадите разрешително ние ще ви доставим желания контейнер за строителни отпадъци точно там, където ви е най-необходим, за да улесним работата ви.

Имаме възможност да извозваме до 12 тона на един път, но не забравяйте, че спокойно може да се върнем и да направим втори, трети и колкото е необходимо курсове.

Изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни или битови отпадъци в ж.к. Надежда 5, град София и ние ще оправдаем очакванията ви и няма да ви разочароваме!


Може да се обърнете към MartiTrans и за доставка на строителни материали като пясък, чакъл, филц, варови разтвори, бетон, замазка и други строителни материали. Ние ще ви помогнем с разчистването на мазета от стари мебели и други вещи ненужно трупани през годините.

За допълнителни въпроси или поръчка може да се обадите на телефон 0877 77 11 21 или да направите Вашето безплатно запитване или заявка директно от сайта ни. Доволните ни клиенти са нашата най-голяма реклама, затова ние отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти. Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В НАДЕЖДА 5, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР