Контейнери за строителни отпадъци под наем в Надежда, София

Намираме се в „Надежда“, един от административните райони на град София, намиращ с в северозападната част на града.  Той включва  включва кварталите „Надежда“ I, II, III, и IV-та част, жк. „Толстой“, жк. „Свобода“, кв. „Триъгълника“, кв. „Илиянци“ и кв. „Требич“.

Ние сме фирма за доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем в район Надежда, София.  Услугите си предоставяме в района вече повече от 15 години и сме се доказали като коректна и доверена фирма. Запознати сме с всички изисквания на различните общини в цяла София и можем да ви обясним, как да попълните молба за разрешение за поставяне на контейнер за строителни отпадъци пред жилището ви. В район Надежда можем да ви изпратим наш служител, който ще ви консултира безплатно, къде да поставите контейнера и каква големина да изберете.  Предлагаме различни видове контейнери 4, 7 и 8 кубикови, в зависимост от вашите нужди, като максималното количество, което може да извозим на един път е 12 тона. Контейнерът е конструкция, предназначена да транспортира и съхранява различни товари, както и да я предпазва от механични повреди и влияния на околната среда.

Служителите ни са експерти в работата си и го доказват ежедневно, като поставят и извозват контейнери от тесните улички на Столицата, без никакви инциденти. Те са преминали специално обучение и са лицензирани за работа с техниката ни за превоз на строителни отпадъци.

Може да се обърнете към нашата фирма и за доставка на строителни материали като пясък, чакъл, филц, вар, бетон, замазка. За допълнителни въпроси или поръчка може да се обадите на телефон 0877 77 11 21 или да направите вашето безплатно запитване или заявка директно от сайта ни. Доволните ни клиенти са нашата най-голяма реклама, затова ние отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти. Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В НАДЕЖДА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР