Контейнери за строителни отпадъци под наем в ж.к. Обеля 1, София

Намираме се в ж.к. Обеля 1, град София. Жилищният комплекс граничи с ж.к. Обеля 2, квартал Обеля, Бакърени гробища и Складово-производствена зона – Модерно предградие. Тук се намира добре познатата метростанция Обеля.

Ние сме фирма за предоставяне на контейнери за строителни отпадъци под наем в ж.к. Обеля 1, като при необходимост извършваме услугите си в цяла Обеля, дори и в цяла София. Вече повече от 15 години предоставяме превъзходните си, в помощ за опазване на околната среда, услуги. Имаме множество доволни клиенти, които ни помагат да развиваме бизнеса си, като ни препоръчват на приятели. Днес благодарение на опитните си служители и доволните клиенти, ние е сме сред най предпочитаните фирми за доставка на контейнери за строителни/битови отпадъци в Обеля.

Може би сте срещали много контейнери за строителни отпадъци по улиците на ж.к. Обеля 1, но ако не ви се е налагало да използвате поне веднъж такъв, не сте му обърнали внимание. Да приемем, че сте от тези, които са използвали такъв контейнер, за замисляли ли сте се, как шофьорът на камиона успява да маневрира из тесните улички, из между множеството паркирали коли / кои правилно, кои много неправилно/, без проблеми и щети. Замисляли ли сте се, как същия този шофьор е и кранист и поставя на желаното от Вас място, контейнера ви за отпадъци, бързо и безаварийно. Всичко това става чрез усилени обучения и много опит, затова ние от фирма MartiTrans държим на опитните си служители и постоянно ги стимулираме за добрата им работа.

MartiTrans ви предлага различни по големина контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че да можете да използвате услугите ни и за изхвърляне и на обемни отпадъци, като дървета, храсти, стари дивани и електроуреди. По принцип най-използваният ни контейнер е 4 кубиковият, той може да събере от 80 до 100 броя строителни чували или 6 тона отпадъц, около 600 броя керемиди / важно ако правите ремонт на покриви/. Предимство им е, че са малки и удобни за товарене и позиционирането им е лесно почти навсякъде. Предпочитани са за зона тесните улички, предвид малката си дължина- 2 метра.

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще го доставим до 24 часа в района на жилищния комплекс, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ОБЕЛЯ 1, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР