Контейнери за строителни отпадъци под наем в Обеля, София

Намираме се в Обеля, град София. Кварталът с прилежащите му жилищни комплекси Обеля 1 и Обеля 2 е разположен в северозападната част на града, като той е част от район Връбница. Тук има предимно големи еднофамилни къщи, а жилищните комплекси предимно панелни блокове с необходимост ни преградни стени.

Ние сме лицензирана семейна фирма за доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем в района на квартал Обеля, град София и вече повече от 15 години извършваме успешно услугите си. Предлагаме три размера контейнери: 4, 7, и 8 кубикови, за да удовлетворим желанията на всички клиенти. Подробни данни за тях сме дали в началната страница, за да се ориентирате добре, кой да изберете, но все пак, ако желаете може да ви изпратим и безплатен консултант. Той ще ви помогне с избора, както и с мястото на поставяне. Преди самото поставяне, ако обмисляте да бъде върху тротоара или уличното платно, ще се нуждаете от разрешително от общината. Процедурата е лесна и ние ще ви консултираме как да се справите с нея.

След заяква от Ваша страна през сайта ни, ние ще ви доставим контейнера до 24 часа ( като зависи от натовареността, може и до 48 часа), след което вие ще имате на разположение цели 5 дни да го напълните. По принцип един 4 кубиков контейнер се пълни спокойно за 4 часа, но ние все пак ви даваме 5 дни на разположение. Все пак може да си планирате и по-голям престой, но трябва да го заявите, а когато напълните контейнера, само ни се обадете и ние ще го извозим до лицензирано за целта сметище. Толкова е лесно !

MartiTrans извозва отпадъците до лицензирано сметище в град София, където те се депонират в зависимост от вида си и с грижа за природата. Не изхвърляме строителни отпадъци в нерегламентирани сметища. Това за нас е крайно неетично и неморално!

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със съседи, а може и да ви глобят по сигнал и не само. От сметоизвозващата фирма ще забележат отпадъците и ще се обадят на полицията и след кратък разговор със съседи, те ще стигнат до вас. Не замърсявайте околната среда изберете лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци, тъй като те могат да съдържат опасни елементи като азбест, както и токсични за природата облицовка на електрозахранващи кабели.

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще го доставим до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ОБЕЛЯ, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР