Контейнери за строителни отпадъци под наем в Оборище, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в район Оборище, град София. Един от 24-те административни райони на Столицата.

Да наемеш контейнер за строителни отпадъци под наем е едно голямо удобство по време на ремонт. Особено, ако ви бъде доставен максимално близо до жилището и не се налага да носите отпадъците на голямо разстояние. Не се налага и да ги складирате в жилището си. Те заминават директно в контейнера, а като се напълни той, в лицензирано сметище в района на град София.

Фирмата ние предлага различни по големина контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че може да се ползват за различни цели. Например 8 кубиковите могат да бъдат използвани за превоз на мебели и електроуреди. Това е много удобно при разчистване на мазета, когато в тях се съхраняват обемни предмети, които трябва да бъдат изхвърлени.

Част от предимствата на нашата фирма са : безплатна консултация относно избора на контейнер, относно процедурата по изваждане на разрешително за поставяне на контейнера на тротоара или улицата, професионална техника, любезни, обучени и опитни служители в доставката, превоза и извозването на контейнери за отпадъци. Едно от най-големите ни предимства, е че ви даваме 5 дни време на престой на контейнера, като се има предвид, че той нормално се пълни за 4-5 часа / от 1 човек – 4 кубиков/ . Това е страхотно, тъй като може да не бързате и спокойно да изхвърлите всичките си строителни отпадъци в контейнера, без да се налага да наемате втори. По този начин вие спестявате пари, които може да инвестирате в по-добър ремонт.

MartiTrans не приема медицински отпадъци, тъй като те са опасни и си има специални контейнери за тях в зависимост от класа на опасност. Ние сме се специализирали в услуги за доставка, превоз и извозване на строителни отпадъци, както и в доставката на строителни материали като вар, пясък, филц, трошен камък и други. Може да използвате транспортните ни камиони и за превоз на мебели и електроуреди, за изхвърляне на битови отпадъци, като дървета, храсти, мебели строителни отпадъци и много други.

Не рискувайте с недоказани фирми, изберете професионалистите! Направете вашата заявка още сега, през сайта!


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В РАЙОН ОБОРИЩЕ, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР