Контейнери за строителни отпадъци под наем в Овча купел, София

Намираме се в район Овча купел, град София. Разположен в северозападната част на София, известен с минералните си извори, от където всъщност и идва името му. Овчарите забелязали, че овцете обичат топлите води там и нарекли мястото – „Овча къпалня“ или Овча Купел

MartiTrans е лицензирана семейна фирма за доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци под наем в район Овча купел, град София. Предлагаме три различни по големина контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че да удовлетворим нуждите на всеки клиент.  Извършваме доставки на строителни материали като тухли, вар, гипс, пясък, чакъл, трошен камък, филц и други. Предлагаме и хамалски услуги като превоз на мебели и електроуреди, почистване на мазета и други. Има вариант за транспортирането и на едрогабаритни товари, като павилиони, специализирана техника за строителството, фургони.

Ние сме на пазара за услуги доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем вече повече от 15 години и имаме стотици доволни клиенти. За нас доволният клиент е нашата най-голяма реклама, тъй като той ни препоръчва на свои приятели, близки и познати.

Голямо удобство на нашите услуги е времето на престой на контейнера – 5 дни, по принцип, един контейнер се пълни за около 4 часа, но ние ви даваме цели пет дни, за да го направите. Така, няма защо да бързате и спокойно си вършите работата, а може и да допълвате, ако се появят нови отпадъци от ремонтните дейности. Може да използвате нашите контейнери и за изхвърляне на дървета, стари мебели, електроуреди и много други, но без медицински отпадъци. Те се депонират по специален начин и това е единствения вид отпадъци, който не приемаме. Напомняме ви, че за да поставите контейнера на улицата или тротоара, ще ви е необходимо разрешително от общината, но не се притеснявайте, ние ще ви обясним цялата процедура. Таксата там е малка, но зависи, за колко време ще е поставен контейнерът, на коя улица, тротоар / има значение, защото ако са много натоварени, това увеличава цената/.

Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще го доставим до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ОВЧА КУПЕЛ, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР