Контейнери за строителни отпадъци под наем в Полигона, София

Намираме се в квартал Полигона, град София. Разположен точно до булевард „Цариградско шосе“ , кварталът граничи с ж.к. Младост 1 и ж.к. Дружба 1. Той е застроен предимно с панелни блокове от 7о-те години, а по тях се правят много ремонти и преустройства, от които се отделя голямо количество строителни отпадъци. Тук на помощ идва фирма MartiTrans! Фирмата предлага контейнери за строителни отпадъци под наем в района на квартал Полигона, град София, като при необходимост може да се отзове в цялата област. Предлагат се три различни големини контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че всеки клиент да бъде удовлетворен. Фирмата извършва доставки и на строителни материали като тухли, пясък, чакъл, филц, трошен камък, вар, варови разтвори и много други- по желание на клиента. Контейнерите ни са със смесено предназначени може да се ползват и за изхвърляне на битови отпадъци, мебели, стари електроуреди и други.

MartiTrans е лицензиран превозвач, който извозва отпадъците до сметище в района на Столицата, където плаща таксите за приемане и обработване на отпадъците, като по-голямата част от тях се рециклират.

При поставяне на контейнер за отпадъци на улицата или тротоара, ще ви е необходимо разрешително от общината. Ние ще ви помогнем с процедурата по получаване, тя е лесна и бърза, когато ние сме насреща, но отнема време / в рамките на два работни дни/. Предлагаме безплатен консултант, който може да ви помогне с избора на контейнер, както и с мястото на поставяне. Обадете се днес или направете запитване в сайта – точно под тази статия. Може да изберете датата на доставка, като планирате, кога ще получите разрешително и кога ще ви е най-необходим контейнера.

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със съседи, а може и да ви глобят по сигнал. Наемете контейнер от нас и ние ще го доставим до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ПОЛИГОНА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР