Контейнери за строителни отпадъци под наем в район Слатина, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в Слатина, град София. Районът кварталите Христо Смирненски, Гео Милев, Редута, Яворов, Христо Ботев, както и летище София.

Фирма MartiTrans предлага контейнери за строителни и битови отпадъци на територията на столичния район Слатина. Клиентът може да избира от различни по големина контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че да може да извози отпадъците си, както от ремонта вкъщи , така и от изхвърляне на обемни мебели – като стари дивани и електроуреди. Най-често търсените контейнери са 4 кубиковите, тъй като за един малък ремонт са напълно достатъчни, но дори да не стигне, не забравяйте, че може да се върнем, пак и пак или просто да наемете по-голям контейнер.  Ние сме се специализирали до такава степен, че дори предлагаме безплатен консултант, който да помогне на клиента с избора на подходящ контейнер, място за поставяне, както и разяснение на процедурата по изваждане на разрешително за поставяне на контейнера на уличното платно или тротоара / когато е необходимо/. За нас удовлетворението на клиента е изключително важно. Доволният клиент е нашата най-голяма реклама, защото той ни препоръчва на роднини и приятели и ние получаваме нови и нови клиенти.

Младите и енергични служители на фирма MartiTrans ще Ви помогнат с почистването на тавански помещения, стълбищни клетки, мазета, гаражи и други помещения за складиране на ненужни вещи. Те са готови да ги превозят до избрано от Вас място или да ги закарат до сметището, всичко е въпрос на Ваш избор.

За изхвърляне на старите и обемни дивани ще ви е необходим 8 кубиков контейнер, за да се побере всичко. Тъй като диваните често са ъглови и заемат много пространство. Умелите ни и опитни шофьори ще поставят контейнера максимално близо до входа на жилището Ви, за да може по лесно да се извозят ненужните битови отпадъци. Ние напомняме, че единствено не приемаме медицински отпадъци, тъй като не сме лицензирани да ги извозваме. Това се прави от много малко фирми в страната, които обикновено имат сключен договор с болниците.

MartiTrans доставя строителни материали до избрана от Вас дестинация, ние доставяме пясък, чакъл, филц, мазилки, варови разтвори и много други. При необходимост не се колебайте да ни се обадите, дори само за да попитате, за нас ще е удоволствие да Ви помогнем с каквото можем.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна и бърза, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В РАЙОН СЛАТИНА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР