Контейнери за строителни отпадъци под наем в Сухата Река, София

Намираме се в ж.к. Сухата Река, град София. Жилищният комплекс Суха Река граничи с квартал Васил Левски, кв. Подуяне, Стефан Караджа и Малашевци.

Ние сме лицензирана семейна фирма за доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци под наем в района на ж.к. Сухата река, град София. Предлагаме три различни по големина контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че да удовлетворим нуждите на всеки клиент.  Извършваме доставки на строителни материали като тухли, вар, гипс, пясък, чакъл, трошен камък, филц и други.

Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. По принцип пълненето на 4 кубиков контейнер отнема около 4 часа и то при спокойна работа от 1 човек, а ние ви даваме време на престой от 5 дни. Напълно достатъчно, за да свършите професионално работата си. След като го напълните, просто ни се обадете и ние ще пристигнем, вдигнем и извозим контейнера със строителни отпадъци.

MartiTrans извозва отпадъците до лицензирано сметище в град София, където те се депонират в зависимост от вида си и с грижа за природата. Плащаме си всички необходими такси за приемане на отпадъка в депото. Не изхвърляме строителни отпадъци в нерегламентирани сметища. Това за нас е крайно неетично и неморално!

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със съседи, а може и да ви глобят по сигнал и не само. От сметоизвозващата фирма ще забележат отпадъците и ще се обадят на полицията и след кратък разговор със съседи, те ще стигнат до вас. Не замърсявайте околната среда изберете лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци, тъй като те могат да съдържат опасни елементи като азбест, както и токсични за природата облицовка на електрозахранващи кабели.

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще го доставим до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В СУХАТА РЕКА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР