Контейнери за строителни отпадъци под наем в Триадица, София

Намираме се в район Триадица, град София. Един от административните райони на Столицата. Той включва в себе си жк.  Гоце Делчев, жк. Стрелбище, жк. Иван Вазов и централна градска част, кв. Манастирски ливади 1 и 2, жк. Южен парк, западната част на кв. Кръстова вада.

MartiTrans е лицензирана семейна фирма за доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци под наем предоставяща услугите си в район Триадица, град София. Фирмата разполага с различни по големина контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че да удовлетвори нуждите на всеки клиент.  Не е нужно да изхвърляте строителните си отпадъци неправомерно в контейнери за битова смет или в нерегламентирани сметища – замърсявайки природата.  Направете го чрез нас, ние си плащаме всички такси за депониране на отпадъците и се грижим за опазване на околната среда.

Служителите на фирмата са с дългогодишен стаж в доставката и извозването на строителни отпадъци. Те умело маневрират дори през най-тесните пътища на район Триадица и постават контейнера, там където ви е най-необходим. В някой части на района, паркирането е изключително затруднено. Колите са една до друга и трудно може да мине непрофесионален шофьор с камион превозващ контейнер. Да не споменаваме, че след като стигне до целта си, той трябва да работи с кран и да постави контейнера на труднодостъпно място. При празен контейнер, непрофесионалистът ще изпита сериозно затруднение, но може да успее, но пълен ли е … тогава се налага изключително много да внимава, за да не се нанесат щети по паркирали коли, намиращи се в близост до контейнера. Не рискувайте с недоказани фирми, изберете професионалистите! Направете вашата заявка още сега, през сайта!


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ТРИАДИЦА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР