Време е да се отървете от стария диван, който сте имали в мазето си от години. Да се ​​отървете от старите си мебели може да бъде дразнещо. Научете как нашите контейнери под наем премахват стреса и ви помагат да се отървете от бъркотията във вашия дом.

отпадъци-в-зелен-контейнер

Не чакайте вашата компания за управление на отпадъците

Ако имате големи мебели, които трябва да бъдат отнесени в боклука или дарени, може да успеете да се свържете с вашата система за управление на отпадъците или местното скрапище. Вашата местна услуга за боклук обслужва по-голямо население и премахването на вашите големи предмети може да отнеме продължителен период поради броя на клиентите. В допълнение към услугата, вероятно ще има и такса, свързана с нея. Много пъти таксите могат да достигнат до 150 лева за артикул.

В някои градове вземането на стари мебели обикновено е ограничено до два елемента. Ако имате повече от два елемента, нашите услуги за премахване на боклуци са подходящи за вас.

Как улесняваме изхвърлянето на вашите мебели

Marti Trans предлага достъпни услуги, без да жертва професионализма, навременността и безопасността. Нашите контейнери за боклук вършат чудесна работа, като се грижат за извозването и изтеглянето. Ние доставяме изчистени, ново боядисани контейнери, които отговарят на вашия сайт на проекта. Ние можем да ви помогнем да определите най-добрия контейнер за вашите стари мебели. С едно обаждане ще имаме контейнер за отпадъци във вашия имот, спестявайки ви време и стрес с лично обслужване на клиентите.

Как да наемете контейнер за отпадъци

Лесно е да наемете контейнер за боклук от нас. Нашите услуги за премахване на мебели работят за вас в 2 прости стъпки.

  1. Определянето на размера на контейнера, който ще ви е необходим, е едно от първите неща, които ще трябва да направите. Тъй като може да имате много битови предмети, от съществено значение е да наемете контейнер за боклук, който да отговаря на вашия бюджет.
  2. Обадете ни се на 0877 77 11 21 или попълнете формуляра ни за контакт онлайн, за да ви помогнем да разберете най-доброто време и дата, за да доведем един от нашите контейнери за боклук във вашия имот.

Ще вземем вашия контейнер, след като го напълните. След като контейнерът бъде премахнат от вашия имот, той е извън вашите ръце. Ние се справяме с останалото.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]