Нашата фирма Марти Транс работи по заявки: можем да изнасяме боклука вечер и през нощта. Ръководителите на различни предприятия често се обръщат към нас с молба да извършим работа по тъмно. Каква е причината и какви условия трябва да се спазват, за да не се нарушава законът?

Условия за събиране на боклука през нощта

Ако работата се извършва в близост до жилищни сгради, е необходимо да се използват машини с безшумно натоварване или да се извършва събиране на боклука в разрешеното от закона време (във всяка община се определя индивидуално). Няма такава нужда от събиране на боклук на строителна площадка или на територията на голямо промишлено предприятие. Сега повечето услуги и предприятия, предоставящи услуги за събиране на боклук, променят своите графици за обслужване през нощта. Например, по време на извозването на отпадъци от строителната площадка през нощта, камионът за боклук няма да създава пречки за строителите и работното оборудване.

Предимствата на изнасяне на боклука по тъмно

По правило контейнерите за боклук се пълнят през деня и през нощта, които могат да бъдат изнесени. В този случай празните контейнери и липсата на неприятна миризма ще чакат сутринта жителите и работниците.

  • Възможност за камион за смет, приближаващ се към територия, където през деня се наблюдава задръстване;
  • Отсъствието на задръствания, следователно, бързият поток на оборудването;
  • Големите камиони за боклук не създават задръствания по пътищата през деня;

През лятото, през нощта няма топлина, миризмата от боклука не се разпространява.

Също така през деня и вечер появата на камиони за боклук в близост до културни институции (театри, кафенета, ресторанти, кантори, музеи) е крайно нежелателна.

Защо клиентите ни избират

Собствен автопарк със специално оборудване и персонал от работници на необходимите специалности (не е нужно да преплащате за посредници);

Отпътуване на транспорт в деня на регистрация на заявлението (работим възможно най-бързо);

Наличие на необходими лицензи, разрешителни и сметосъбиране на специализирани депа;

Пълна поддръжка на оборудването: тя е винаги в работно състояние;

Строго спазване на стандартите за екологични услуги и българските закони.

Ако имате въпроси, обадете се на посочения в сайта телефонен номер. Мениджърът ще ви посъветва и ще изчисли цената на услугите. Цената зависи от обема на работа и привличането на допълнителна работна ръка.

Марти транс извозва отпадъци от всяка част на град София и околните села.За конкретни оферти може да се свържете с нас на посочените контакти – 0877 77 11 21.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]