Когато се грижите за градината или завършвате голям проект за озеленяване, последното нещо, за което искате да мислите, е почистването. Оставете Марти транс да поеме част от товара от плещите ви. Нашата услуга за отдаване под наем на контейнери за боклук може да ви помогне да изхвърлите отпадъците от двора бързо и ефикасно, така че да можете отново да се наслаждавате на красивия си двор.

Работата в двора е тежка работа и работата не свършва, след като приключите. Основни домакински задължения като косене на тревата или подрязване на храсти често водят до големи купчини отломки, от които може да бъде трудно да се отървете.

Ако сте готови да оформите двора си, но не сте сигурни как да се справите с отпадъците в двора, попаднали сте на правилното място. В тази публикация обясняваме какво се счита за боклук от двора и предлагаме удобни, екологични варианти „направи си сам“ за изхвърляне на отпадъци от двора. 

Наемете контейнер за боклук

Наемането на контейнер за боклук е бърз и ефективен начин да се отървете от отпадъците от двора. Собствениците на жилища често използват контейнери за боклук, когато се нуждаят от извозване на боклуци, а същото може да се направи и с отломките от двора. Всъщност можете да увеличите наема си, като добавите и други видове отломки. Например, ако събаряте навес по време на почистване на двора, можете да изхвърлите отпадъците в контейнера си.

 

Обикновено контейнерът за боклук се оставя във вашия имот от фирма за извозване на отпадъци. Можете да го напълните с отломки от двора и други предмети, които трябва да премахнете – просто се уверете, че следвате указанията на компанията за отдаване под наем относно това какво е и какво не е позволено в контейнера. След това организирате извозване до контейнера и отпадъците се изхвърлят от компанията. Просто трябва да освободите място, за да може камионът да достави и извади контейнера.

Извозване на отпадъци с контейнери

Марти транс извозва строителни отпадъци с контейнери в град София на добри цени. Можете да избирате от 4, 7-, 8 или 10-кубикови контейнери размери. Цената на наема на контейнер за боклук варира в зависимост мястото за доставка, размера на контейнера

Компостирайте отпадъците от вашия двор

Компостирането използва естествения процес на разлагане на органична материя, за да създаде богата на хранителни вещества почва или мулч. Ако имате зелен палец, компостирането на отпадъци от двора и остатъци от храна е чудесен начин да направите храна за вашата градина.

Можете да компостирате различни видове органични материали, включително окосена трева, резки от храсти и растения и други градински отпадъци, плюс можете да добавите определени видове хранителни отпадъци. Можете просто да ги натрупате на купчина, да използвате контейнер за компост или да направите свой собствен контейнер за компост „Направи си сам“.

Използването на компост във вашата градина може да ви помогне да обогатите почвата си с хранителни вещества, както и да предотвратите ерозията и да запазите водата, подобрявайки растежа на вашите растения.

Плюсове: Превръща вашите отпадъци от двора в нещо, което можете да използвате

Минуси: Трябва да инвестирате време в изграждането на компостна купчина на определени слоеве, така че да е готова, когато имате нужда.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]