Наем на контейнери при подмяна на улуците

Трябва да знаете, че е време да замените улука си, когато дъждът започне да се събира около дома ви. Повечето улуци ще се нуждаят от подмяна в рамките на 20 и 50 години в зависимост от тяхната поддръжка и материалите, използвани при направата им. Общите признаци, че се нуждаете от подмяна на улуци, включват; видими течове, люспене на боята, ръжда и обезцветяване, провисвания и отлепване от закачалки и запушвания от отломки като листа. Има много рискове, свързани с подмяната и монтажа на улуци, поради което трябва да помислите да извикате специалист за работата, вместо да го правите сами. Тъй като подмяната на улуци и инсталациите могат да генерират много отпадъци, е важно да се назначи професионална услуга за събиране на смет, която да извозва такива отпадъци. Моля, свържете се с нас на MartiTrans за професионално извозване на отпадъци от каналите.

prazen-konteiner

Първи стъпки при подмяната на канали и улуци

Премахването на старите улуци от дома ви трябва да започне със събирането на подходящото оборудване и инструменти. Това включва :контейнер за отпадъци, лост, чук, електрическа отвертка, колан за инструменти, материал за уплътняване, ръкавици, стълба, очила, дебела шапка и може да се наложи и помощник. След като подготвите инструментите си, трябва да започнете работа отдолу или от земята. Носете ръкавиците си и премахнете тежките увивни растения, като ги развиете от улуците и отводнителната система. За да ги премахнете правилно, ще ви е необходим лост. Следващата стъпка е да отделите улуците от стените. Уверете се, че вашата стълба е добре позиционирана за стената , след това извадете улея парче по парче от окачените скоби.

Отстранете и изхвърлете отломките от подмяната на улука

Докато премахвате улука и по време на работата по периметъра на дома, докато премахвате части от скобите и улуците, просто местете брезента си заедно със стълбата, докато променяте позицията си. Брезентът ви позволява да съберете старите си улуци и отломки на едно място . Също така можете да използвате количка, за да съберете всички тези отломки, преди да бъдат транспортирани в контейнера за боклук. Сметището ще бъде най-лесният начин за събиране на старите улуци и свързаните с тях отломки и имайте предвид, че в повечето градове не е позволено да се съхраняват твърди отпадъци на бордюрите.

 

След като премахнете старите улуци, трябва да се свържете с професионалните монтажници за монтажа на нови улуци. Необходими са 6 стъпки, за да завършите инсталирането на нов улук; Трябва да направите измервания и оценки, да съберете материали, за да закачите новите улуци, да сглобите новите улуци преди инсталацията, да инсталирате предварително сглобени секции, да зададете правилните наклони при окачването на улуците .

Запазете час за наем на контейнери за отпадъци предварително, преди да започнете премахването на улуците.

Трябва да направите резервации за контейнер за отломки , преди да започнете подмяната на старите улуци с новоинсталирани. В MartiTrans  ще ви помогнем да изберете правилния размер на контейнера и да извозите отпадъците, генерирани в дома ви, на бюджетни цени.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]