Освежете входа на имота – БОЯ, БОЯ, БОЯ!

Въпреки че този съвет може да звучи просто, има много енергия само в няколко кофи боя и много малка вдлъбнатина към портфейла ви. Броят на първите впечатления! Знаете ли, че потребителите отнемат само 7 секунди, преди да направят първо впечатление и мнение за имота ви? Изберете това, което ще бъде най-привлекателно за повечето хора. Жив цвят може да се хареса на някои, но неутралните най-често се избират от наемателите – цветове, които могат да се надграждат и лесно да се използват в множество цветни теми от наемателите.

Например: За вашия вход, най-важният ключ за първо впечатление; привлечете най-много наематели, като боядисате всички стени, облицовки и врати в неутрални тонове.

Надградете кухненските уреди

Не забравяйте онази поговорка, „сърцето на дома е кухнята?“ Ами това е така, защото кухнята за повечето българи е мястото за срещи и най-използваната стая в дома. Въпреки че тази актуализация може да има най-големия удар в портфейла ви, тя ще има и най-голямата възвръщаемост. Новите уреди ще помогнат за модернизирането на остаряла кухня и също така ще отвлекат вниманието от всички недостатъци, които кухнята може да има, които не са в бюджета за отстраняване. Наред с това, новите уреди ще задоволят екологичните наематели и потенциално ще спестят от сметки за енергия, което е плюс и от двете страни.

Детайли

Добавянето на малко естетика към имота ви със сигурност ще помогне с привличането на нови наематели. Цветя, картини и други малки детайли със сигурност ще бъдат оценени!

Сменете хардуера

Това е друг прост, но ефективен метод за привличане на вниманието на наемателите и актуализиране на пространството. Смяната на хардуера на шкафа и дръжките на вратите в имота под наем е сравнително евтина и създава огромна привлекателност.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]