Във всеки град хората правят ремонти на апартаментите си, селски имоти или нови сгради. Извършват се ремонтни, строителни и довършителни работи в офиси, търговски и други търговски и обществени помещения.

Проблеми след строително-ремонтните дейности.

Един от основните проблеми след завършване на строителството или ремонта са остатъчните отпадъци. Отломките, които остават след строителните дейности, се наричат ​​строителни отпадъци. Може да се разделят на 5 групи:

  • Остатъчен дървен материал.
  • Дефекти от бетон или цимент с различни размери.
  • Неподходящ за изграждане на тухли и бетонни панели.
  • Пластмасови отпадъци.
  • Химически отпадъци. Например бои, лакове и др.

Този списък може да бъде допълнен с много други класификации на боклука. Въпреки това, тези 5 групи позволяват да се класифицират отпадъците по състав и начин на обезвреждане. Всяка група изисква специално внимание. Някъде се нуждаете от специално оборудване за транспортиране, някъде – индивидуален метод за изхвърляне.

Разбира се, дребните ремонти не създават трудности при изхвърлянето на отпадъците. Това може да включва лепене на тапети или боядисване на различни дизайни. В резултат на малък ремонт се генерират отпадъци, които човек може да унищожи сам, без да използва специално оборудване. Основният ремонт създава много повече проблеми с унищожаването на отпадъците. След него остава много повече боклук от различни категории.

Извозване на отпадъци от професионалисти

Марти Транс е транспортна фирма, предлагаща доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци до сметище в София. Вече повече от 15 години фирмата предоставя решения за извозване на строителни отпадъци с контейнер при ремонтни дейности в цяла област София.

При строителство или основен ремонт неминуемо възниква въпросът за извозването на строителните отпадъци. Най-добре е да се обърнете към Марти Транс. Нейните служители събират, транспортират и след това допълнително унищожават строителните отпадъци. Професионалистите извозват строителните отпадъци на специализирани депа, където се унищожават по специални технологии.

При контакт с фирмата за извозване на строителни отпадъци, клиентът получава следните предимства:

  • Територията му бързо се отървава от боклука. Опакова се по специален начин, натоварва се в автомобил и се транспортира до пункта за изхвърляне.
  • Спестяване на време и усилия. Изпълнителите се грижат за цялата работа.
  • Оторизирано изхвърляне на отпадъци. Изпълнителят гарантира, че боклукът ще бъде унищожен на специално обособено депо, като се спазват всички екологични норми. Клиентът няма да плаща глоба за незаконно изхвърляне на отпадъци.

Извозване на боклук в София и областта

Фирма Марти Транс предоставя пълен набор от услуги в областта на превоза на товари, доставка на насипни товари, преместване и извозване на строителни отпадъци. Фирмата предлага и организира дългосрочни планирани работи – извозване на боклук на партиди от строителна площадка  доставка на контейнер.

Дългогодишният опит позволява на фирмата ефективно и бързо да организира процеса, започвайки от пълното предварително изчисление на поръчката и завършвайки с навременна доставка на автомобил и товарене в най-кратки срокове. Шофьорите и товарачите работят професионално, те са учтиви и компетентни.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]