Компанията  МартиТранс  предлага  най-достъпните цени за услуги за отстраняване на твърди битови отпадъци в цяла област София, както и в съседните населени места!

Ще харесате цената на нашите услуги! Отстраняването на твърдите битови отпадъци се извършва чрез контейнери за смет (контейнери за съхранение) с различен капацитет от 4 кубикови контейнери до 8 кубикови. За товарене и отстраняване на TБO се използва собствена специализирана техника.

Работим както с частния сектор, така и с правителствените и частни агенции. Основните ни клиенти са: Управляващи компании, жилищни и комунални услуги, асоциации на собственици, градински партньорства, търговски предприятия, частни лица и др.

Компанията МартиТранс предоставя на своите клиенти най-достъпните цени и тарифи за премахване на отпадъци:

Обадете се на нашата експедиционна служба, за да изчислите точната цена, опциите за отстъпка, както и да сключите споразумение за премахване на твърдите битови отпадъци!

Къде предлагаме изхвърляне на отпадъци?

Транспортната база на нашата компания се състои от специална техника и се намира в София. По този начин, основните зони за отстраняване на твърди битови отпадъци са районите близо до града.

Обадете се на нашите диспечери и поръчайте отстраняването на твърдите битови отпадъци на най-добра цена! За нашите клиенти предоставяме такива важни предимства като:

  • Контейнери за отпадъци
  • Отстъпки за редовни клиенти
  • Особено благоприятни условия за големи клиенти
  • Навременност и високо качество на работа
  • Какво представляват твърди битови отпадъци?

Много хора, които първо се сблъскват с необходимостта да изнесат боклука, възниква въпросът: Какво са твърди отпадъци или твърди битови отпадъци?

Всъщност твърдите общински (битови) отпадъци са обобщена концепция за боклука, която се формира в процеса на ежедневния човешки живот. Казано по-просто, отпадъците, които изхвърляме ежедневно в контейнерите за отпадъци в нашите апартаменти, къщи, офиси, в частния сектор. Отпадъчна хартия, хранителни отпадъци, стъкло, пластмасови бутилки, други опаковки на продуктите, изделия, които не са подходящи за по-нататъшна употреба, счупени домакински уреди и т.н. могат безопасно да се класифицират като твърди битови отпадъци.

Нашата компания МартиТранс гарантира най-добрите условия за почистване и премахване на битови и строителни отпадъци в град София, както и в съседните райони и области. Вие ще бъдете обслужвани от професионалисти, които  успешно работят с жилища, селски райони, градински фирми, промишлени предприятия, военни единици, образователни, здравни и търговски предприятия.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]