8-кубиков-контейнер-за-строителни-отпадъциТъй като човешката дейност постоянно се съпътства от появата на боклук, отстраняването на боклука е необходима мярка. Поръчка на контейнери за боклук е необходима, ако трябва да изхвърлите неочаквано генерирани допълнителни количества отпадъци. В допълнение, контейнерът е много удобен за отстраняване на обемисти отпадъци.

Можете да поръчате от фирма Марти Транс  контейнер с необходимия капацитет за събиране на боклука в София и софийска област.

Когато човек живее, боклукът винаги се натрупва и колкото повече хора живеят на едно място, толкова повече отпадъци се генерират. Ако в такъв голям град, както е София, да се спре събирането на боклука, след време ще се превърне в град на много болести и нападения от плъхове.

Контейнери за пресоване

Контейнерът за пресоване, или както се казва – преса, е предназначен за прием на твърди битови отпадъци в товарния бункер, тяхното запечатване със специална преса в кумулативния корпус, след напълване на боклука в камион, снабден с кука или кабел тип multilift за изхвърляне на твърдите отпадъци.

Съотношението на пресоване на отпадъците в контейнера за пресоване може да достигне 5, което означава намаляване на обема на натоварените отпадъци в приемната камера до пет пъти. Благодарение на големия капацитет и безшумната работа, тези контейнери  могат да бъдат монтирани в големи търговски центрове, пазари, на територията на промишлени предприятия, печатници, фабрики за производство на картонени опаковки и др.

Ремонтът на апартамента винаги е придружен от появата на строителни отпадъци в едно или друго количество. Това може да е обемист отпадъчен материал. И ако ремонтът включва инсталиране на врати, дограми, подова замазка, тогава може да има много отпадъци. Но, за съжаление, големите строителни отпадъци не могат да бъдат хвърлени в градските контейнери. Такива действия се считат за грубо нарушение и се наказват с глоба. В крайна сметка, управляващото дружество плаща само за отстраняване на обикновените битови отпадъци, а износът на строителни отпадъци не е включен в плащането.

Тогава имате голяма нужда да поръчате контейнер. Очевидно е, че сезонният характер на дейностите на кафенета, барове и ресторанти води до увеличение на посетителите в определени месеци. Ето защо, поръчване на контейнер в този момент ще помогне за решаване на проблема с увеличения обем на боклук.

Строителните и ремонтните работи и строителните работи също ще изискват събиране на отпадъци. И в този случай поръчката на контейнер бързо ще реши проблема. Разглобяването на прегради, цели сгради, някои строителни конструкции винаги води до образуването на голям брой различни отпадъци. Като цяло, във всички тези ситуации, когато всяка дейност е съпроводена с образуването на допълнителен боклук, което е много проблематично да се отървеш, ще се изисква събиране на боклук или поръчка на контейнер за боклук. Броят и обемът на контейнерите се договаря допълнително и може да зависи от конкретната ситуация и нужди. Контейнерите могат да бъдат с различни размери – от малки контейнери за боклук до големи до 20 кубични метра. В случай, че зареждането на големи строителни или битови отпадъци в поръчан контейнер създава неудобство, можете да използвате услугите на носачи.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]