контейнеровоз-под-наемСтроителство, реконструкция или основен ремонт – като правило, след всички тези работи има отпадъци и значителни предмети от бита, които са изпълнили предназначението си – така нареченият голям размер.

Премахването на обемисти отпадъци в контейнер в София и областта е услуга, която компанията Марти Транс предоставя бързо и ефективно. Готови сме да изнесем както строителни, така и битови отпадъци на законно специализирани депа  или до подходящи пунктове за последваща обработка (в зависимост от естеството на боклука).

Дизайнът на контейнерите може да бъде различен – използваме контейнери от отворен тип, които са оптимално подходящи за събиране на отпадъци. Всеки от тях има ограничители (за надеждно фиксиране по време на транспортиране) и захващащи елементи за товаренето му върху платформата на автомобила. В зависимост от обема на отпадъка, това може да бъде със съвместимост – с малък тонаж (5-тонен камион, оптимално подходящ за контейнер с обем 8 м3).

Изхвърлянето на контейнера, като правило, се извършва с помощта на самосвал с кран, който е оборудван за боклук от всякакъв характер. Сред техните предимства:

  • Способността да се извършват всички операции с един работник;
  • Компактност, надеждност, лекота на транспортиране;
  • Способността за транспортиране на боклук от различни видове, включително обемисти;
  • Възможност за извозване на сняг през зимата;

Надеждност – здрав корпус, изработен от дебел стоманен лист, обикновено подсилен с напречен канал, има непрекъснат шев, вътрешна облицовка за подсилване на ъгли;

Оптимални разходи поради обем и дизайнерски възможности.

Поръчайте контейнер при нас  – опции

Предлагаме различни форми на сътрудничество както за юридически, така и за физически лица. Включително:

Еднократно посещение на обекта по ваше желание – в случай, че определено количество боклук вече се е натрупало и трябва да бъде изнесено и изхвърлено. Краткосрочен наем. Ако правите ремонт или извършвате строителство и контейнера е необходим само за известно време – тази опция също е възможна. Наемане на постоянен контейнер – с редовно (според договорения график) извозване до съоръжението, вземане и изваждане на контейнера, замяна на него с друг и рециклиране.

Цената на услугите се формира въз основа на горните специфики на задачата, количеството боклук, местоположението на обекта и други фактори. Обадете ни се и ние ще ви предоставим изчерпателна информация за услугата, ще предложим най-добрите условия за сътрудничество и изгодни цени!

Също така услугата може да бъде поръчана директно в сайта marti-trans.com , чрез бутона „свържете се с нас“ или чрез изпращане на имейл.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]