контейнер-за-отпадъци-под-наемИзбирайки автомобил за превоз на строителни материали, експертите вземат предвид характеристиките на товара. За да улесним тази задача, разграничаваме няколко категории.

Пясък, чакъл, натрошен камък и пакетирани сухи смеси са разхлабени, а паветата, тухлите, плочките и други подобни принадлежат към единните материали и те лесно се чупят. Сред тежки и извънгабаритни продукти, стоманобетон и метални конструкции, фитинги, тръби и дървен материал. Най-взискателните могат да се нарекат нетрайни стоки, които се нуждаят от специални условия за доставка. Това е асфалт, битум и други смеси, доставени на строителната площадка в готов вид. Строителната техника, продуктите за прозорци и врати се транспортират с изключително внимание.

Предвид характеристиките на строителните материали и спецификата на работата с тях, ние създаваме оптимални условия за транспорт.

Транспорт

Можете да изберете всяка кола от нашия автопарк. Всяко превозно средство е надеждно, подлага се на редовна поддръжка и отговаря на стандартите за безопасност.

Камионите с отворени страни могат да издържат товари до 3 тона, а ако е необходимо да се доставят материали с тегло от 4 до 15 тона, предлагаме модели автомобили с асансьори, хидравлични асансьори и други устройства. Често се използват дълги метри, състоящи се от трактор и бордово ремарке, чиято товароносимост е 10-20 тона.

Около 80% от всички превози на строителни материали в София и региона използват  такива автомобили, тъй като те показват добра скорост и маневреност,и  са в състояние да се движат по трудни и ограничени участъци от пътища, преодолявайки всякакви препятствия. Целият този транспорт обслужва жилищното строителство. Но в неравен терен, където има много естествени или изкуствено създадени прегради, е необходим специален транспорт, който едновременно изпълнява няколко функции.

При поръчка на транспорт от нашата фирма за превоз на строителни материали, ще спечелите увереност, че всичко ще бъде доставено непокътнато. Работим точно и гарантираме качествено обслужване.

Идеалният избор на превозно средство ще се отрази на целия процес на строителство и непременно ще се отрази на финансовите аспекти. Ако товарите се доставят периодично, строителите са изправени пред много сериозни проблеми, свързани с времето на строителството. Най-неприятното е, че доставеният строителен материал може да загуби своето качество. Всичко това често води до увеличаване на крайната строителна цена. Безопасността на стоките е наш приоритет, следователно транспортирането на строителни материали с товарачи ще приключи бързо и навреме. Предлагаме и контейнери под наем.

Нашата фирма Марти Транс спазва установените правила и отчита желанията на клиентите. За да се предотвратят проблеми с предвижването на строителните материали по  време на движението по пътищата, трябва да се спазват редица правила.

За да избегнат повреди, ги опаковаме в картонени кутии и след това ги подреждаме в багажно отделение. Използваме палети и контейнери.

Малките товари се нуждаят от защита с хидроизолационни материали. Тези елементи, които се характеризират с лоша стабилност ги  закопчаваме със специални каишки. Това ги предпазва от преобръщане.

Има и други строителни материали, които са по-малко стабилни. Пример за това са тръбите. При работа с тях са необходими допълнителни мерки за фиксиране. Монтирането на напречни греди ще предотврати страничното изместване.

Ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че транспортирането на строителни материали ще пристигнат по графика за организиране на вашите ремонтни и строителни работи.

Когато поръчвате услуга, информирайте за  параметрите на вашия товар, точките на тръгване и получаване. Професионалистите на нашата фирма  ще направят всичко възможно, за да гарантират, че доставката е организирана в удобно за вас време и за кратко време.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]