room-540833_640Всяка дограма има собствен живот. Когато дойде време да се заменят старите прозорци с нови, има нужда да се намери изпълнител, който да извади демонтираните конструкции. Нито пластмасови, нито дървени рамки могат да бъдат оставени в близост до контейнерите за боклук – такива отпадъци се считат за строителни отпадъци, не се изхвърлят заедно с твърдите отпадъци.

Компанията Марти транс предоставя услуга за премахване на прозорци след демонтаж. Можете да прехвърлите всички задължения, свързани с транспортирането на отпадъци, към специалистите и бързо да поставите ред при ремонта.

Какво включва услугата

Не си струва да се занимавате сами с премахването на обемистите боклуци, прозорци, балконски блокове. Конструкцията с големи размери няма да се побере в лек автомобил, може да оцвети или повреди тапицерията, трудно е да се натоварва и разтоварва, за да се закара до депо. По-лесно е да поръчате услуга от професионалисти и да не се притеснявате за качеството на работа.

Процедурата за премахване на боклука след подмяна на прозорци включва:

  • Отпътуване на екипа до съоръжението по време, уговорено с клиента;
  • Премахване на предварително демонтираните рамки и свързаните с тях отпадъци;
  • Товарене на ненужни строителни материали на борда на специални товарни превозни средства;

Транспорт за по-нататъшна обработка.

Освен рамки и стъкла, след демонтирането остават поне 20-25 кг дребни отпадъци, които също трябва да бъдат изхвърлени. Не може да бъде хвърлен в улей за смет или обикновен контейнер – това води до административна глоба. Само като се свържете със специализирана фирма за помощ, клиентът ще бъде сигурен във високото качество и бързината на прибирането на отпадъците.

Защо е изгодно да се работи с професионалисти

Събирането на боклук след монтиране на прозорци не е отговорност на майсторите. Някои нямат подходящо оборудване, докато други смятат почистването за допълнителна услуга, а нейното изчисляване не отговаря на клиентите. Ето защо правилното решение би било да поканите изпълнител отвън, който да почисти отпадъците от стълбище или двор. В това действие много предимства:

  • Спестяване на лично време;
  • Няма нужда да носите тежки предмети;
  • Не плащате глоба за изхвърляне на строителни отпадъци в общия контейнер за боклук;

Добра цена на услугата.

Служителите на фирмата работят професионално и бързо. Те знаят как да се справят с тежки рамки и крехко стъкло. След отстраняване и зареждане не остават боклук и счупено стъкло. Дървото, стъклото и пластмасата се рециклират.

Искате ли да поръчате транспорт до депо и да изхвърляте пластмасови или дървени рамки със или без стъкло?

Фирма Марти Транс се занимава с превоз на строителни отпадъци от дълго време и притежава всички необходими лицензи за извършване на дейности. Нашият транспорт има право да влиза в центъра на града, което е важно от гледна точка на удобството и спестяването на време. Денят и часът се договарят, специална екипировка на работния екип. Обръщайки се към нашите експерти, вие ще решите проблема с премахването на старите конструкции на прозорци и балкони възможно най-бързо и изгодно.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]