izvozvane-na-otpadatsiКакто знаем, забранено е изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битови отпадъци.

Отломки от арматура, стара мазилка и остатъци от цимент, дървени, метални и стоманобетонни конструкции, парчета гипсокартон, комуникационни елементи, стари водопроводни и мебели, монтирани в стени, врати, прозорци, рамки, парчета стъкло и керамични плочки – след частично или пълно разрушаване на сгради винаги остава голямо количество отпадъци, които могат да отделят токсични химикали и прах в околната среда.

Фирма Марти Транс е специализирана в бързо и висококачествено изхвърляне на отпадъци от всички категории. Включително – останали след строителни или демонтажни работи. Марти Транс предлага доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци до сметище в София. Вече повече от 15 години фирмата предоставя решения за извозване на строителни отпадъци с контейнер при ремонтни дейности в цяла област София.

Не се страхуваме от високия етаж и липсата на товарен асансьор. Можем да работим по всяко време на деня. Извършваме отстраняване на стари дървени прозорци, отстранени от пантите на вратите и различни строителни конструкции. Работим точно и бързо. Гарантираме високо качество на всички предоставени услуги и прозрачна ценова политика. При сключване на договор за постоянно обслужване, ние съставяме индивидуален график, който е удобен за конкретен клиент.

Разполагаме с напълно оборудван парк от модерно специално оборудване с голяма товароносимост. Ние работим по лиценз, който ни позволява да извършваме извозване на боклук от различни категории на опасност, включително тези, които отделят токсични вещества.

Работният график на нашата фирма е денонощен. Всеки ден извършваме освобождаване на апартаменти и частни нискоетажни сгради от боклука. Ние осигуряваме непрекъсната работа на големи строителни обекти. Освобождаваме място за влизане на специално оборудване и разтоварване на материали.

Ние помагаме да се поддържа благоприятна санитарна и екологична среда. Извозваме стари строителни конструкции, фрагменти от тухли и бетон, като по този начин освобождаваме хората от прах, който замърсява дихателните пътища. Извозваме демонтираните врати и прозорци като цяло, без да ги нарязваме и без да създаваме ненужни бъркотии.

За бързо събиране на целия боклук, до мястото се доставя метален контейнер. Капацитетът му може да варира от 8 до 10 кубически метра. След събиране на отпадъците в контейнера се отвежда на депото за депониране.

Нашите консултанти ще приемат поръчката ви, ще изяснят всички детайли около нея, ще ви насочат правилно за параметрите на контейнерите, ако не сте информирани какъв избор да направите. Получавате не просто високо ниво на обслужване, но и професионален подход, който е безценен в такива моменти.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]