Решението за това какво да правите със старите използвани офис мебели или търговско оборудване може да бъде стресиращо.

Като собственик или мениджър на бизнес може да се очаква да имате участие във почти всеки аспект на вашата компания. Особено ако управлявате малък бизнес или стартирате, може да се наложи да изпълнявате задачи, свързани с продажби, обслужване на клиенти, юридически и всичко останало между тях.

След като една компания започне да се развива, може да е време да се премести в друго офис пространство, за да отговори на тези промени. С течение на времето вашето складово оборудване или офис мебели стават счупени и остарели и трябва да бъдат заменени. Изведнъж се озовавате пред трудната задачата , при която трябва да премахнете всички отпадъци , боклуци и остарели мебели от офиса.

Как използването на услуга за премахване на отпадъците е от полза за вашия бизнес:

  • Намаляване на разходите
  • Удобство
  • Безопасност на служителите
  • Документация
  • Общностна инвестиция

Начините , по които търговско премахване на боклуци е от полза за бизнеса ви

Докато част от това да бъдете бизнес директор означава да си изцапате ръцете от време на време, то това обикновено не означава , че ще се наложи да местите мебели и да теглите боклуци към сметището. С толкова много неща на дневен ред, последното нещо, за което имате време и енергия, са всички тези отпадъци и боклуци.

Вашето решение може да бъде да накарате служителите ви да се справят с планирането и изпълнението на почистването на вашия офис или склад. Има смисъл, нали? Те са наети да работят за вас и в полза на компанията, а те са умни и способни хора.

Има няколко причини, поради които трябва да преразгледате това решение и да оставите проекта за почистване на офиса или склада си на специалисти по изхвърляне на отпадъците като тези в Марти Транс

Намаляване на разходите

Наемането на компания за отстраняване на отпадъци, която да извърши почистването на вашия офис, е по-вероятно да ви спести пари. Въпреки че самият процес с премахването и изхвърлянето на използвани и нежелани мебели във вашия офис сами , изглежда като най-евтиното решение, то има много скритите разходи зад това действие.

Освен ако не притежавате компания за изхвърляне на отпадъци, вашите служители вероятно не са професионални превозвачи на боклуци. Работата с търговски проект за почистване изисква много планиране и усилия. Когато изберете метода „направи си сам“ за изхвърляне на боклуци, можете да загубите страховито количество пари в производителност и човекочасове. Това време и усилия се увеличават експоненциално, когато имате малко или никакъв опит с логистиката за премахване на отпадъци.

Друг разход , който трябва да вземете под внимание, са няколкото такси, с които ще се сблъскате, когато сами изхвърляте отпадъците си.

Центровете за рециклиране и трансферни станции взимат стотици левове, за да се възползвате от тях и да изхвърлите боклука от вашият офис или склад там .

В допълнение към таксите можете да очаквате да платите и няколко стотин лева повече при наемане на оборудване за теглене  и превозване на отпадъци. Когато наемете търговска компания за извозване на боклуци като Марти Транс , това са проблеми, свързани с разходите, които вече не трябва да обмисляте.

Можете да опитате да продадете използваните офис бюра, мебели и оборудване, вместо да ги изхвърляте, за да получите възвръщаемост на инвестицията, която сте направили, когато сте закупили предметите. Отново обаче, това ще изисква доста вложено време от служителите ви, за да изброят артикулите и да водят комуникация с потенциалните купувачи.

Някои собственици на фирми вземат решение да съхраняват предметите, които заменят или за които вече няма място. Проблемът тук е, че ще поемете друга скъпа повтаряща се сметка , като наем за място за съхранение, в допълнение към загубените човекочасове, които бихте прекарали, премествайки всичко ненужно в това помещение.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]