контейнер-пълен-с-строителни-отпадъци

Стъпка 1: Знайте типа на услугата си

Вие ли сте собственик на къща, който иска да обнови дома си? Вие сте собственик на бизнес, който иска да извърши някои ремонти или се нуждаете от рутинна доставка на контейнер за вашия бизнес? Познаването на вашите нужди е от съществено значение, за да знаете какъв размер контейнер за отпадъци ви е необходим и как вашата местна компания може да ви служи.

Вашите нужди също ще ви категоризират във временен или постоянен наем. Ако сте собственик на бизнес на офиси, магазини, ресторанти / барове или хотели / жилищни сгради, може да искате „постоянен“ или, както казваме, непрекъснат търговски контейнер за често събиране на отпадъци.

Ако сте собственик на жилище или адвокат „Направи си сам“, може да правите проекти като преустройство, озеленяване, намаляване на размера за преместване или почистване на определени области от вашето преместване. Ако това ви прилича на вашата ситуация, може да искате временен контейнер, който да обслужва вашите нужди, които обикновено се наемат за няколко седмици.

Стъпка 2: Изберете вашия размер

Правилният контейнер за вашите нужди зависи от количеството отломки, които искате да изхвърлите, и колко ще тежи. Тук в Marti Trans имаме всякакви размери контейнери.

Стъпка 3: Задайте въпроси предварително

След като получите вашите оферти, време е да зададете на екипа си няколко въпроса, преди да поръчате:

– Какви са разходите за удължаване на наема ми?

– Как са планирани пикапи?

– Какви са материалите, които не мога да сложа в контейнера за боклук?

– Трябва ли ми разрешително за временен контейнер за боклук?

С тези въпроси ще знаете предварително цената на допълнителните услуги и ще избегнете неочаквани такси. Тук в Marti Trans искаме процесът да бъде възможно най-прав и прост.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]