garbage-bag-1256041_640Всеки ремонт или строителство ще генерира голямо количество боклук. Обикновено обемите му надхвърлят всички очаквания на собствениците. Това са фрагменти от стари материали и останки от нови, опаковки, стъкло, фрагменти от прозорци и врати, стари мебели и много други. Целият този боклук бързо се натрупва и пречи по време на строителството, а след това разваля външния вид. Следователно, той трябва да бъде отстранен своевременно.

Как сами да се отървете от строителните отпадъци?

Човек без съответен опит слабо познава трудностите, свързани с независимото извозване на строителни отпадъци. В края на краищата изхвърляме обикновен боклук в контейнери или го изгаряме. Строителните материали или не изгарят или не отделят токсични вещества при изгарянето им. Контейнерите за боклук, дори и да са наблизо, са предназначени само за битови отпадъци. Строителните отпадъци не могат да се изхвърлят там поради токсичност; за това се налага глоба.

Къде да сложим многобройните торби с отпадъци?

Има две възможности:

На специални депа за износ на твърди отпадъци. Малко вероятно е някой от тях да се намира близо до вашия дом. Най-вероятно трябва да пътувате далеч. Строителните отпадъци там обикновено се изхвърлят срещу заплащане.

На естествени сметища в страната. Хвърлянето на боклука на неправилно място се глобява. И най-важното – това е голяма вреда за околната среда. За тези, които искат да напуснат града, бягайки от замърсяването, този метод е неприемлив.

Остава да добавим, че за извозването на големи обеми боклук трябва да намерите подходящия транспорт. Само малка част ще се побере в багажника на автомобила. И е жалко да използвате личен автомобил за такива цели, защото боклукът може да се разгради.

Ако изчислите разходите за наемане на газела на бензин и такса за депо, ще стане ясно, че е много по-изгодно да осигурите събирането на боклука на специализирана фирма. Така спестявате време и усилия, които може да са необходими за завършване на строителството. Просто се обадете, координирайте времето и оставете на специалистите да си вършат работата. Просто трябва да се насладите на чистотата и от резултата на строителството.

Марти транс е лицензиран превозвач, което ни дава право да извозваме: строителни, битови, производствени, растителни и хранителни отпадъци.

Разполагаме с няколко камиона за извозване на отпадъци с различни габарити. Това ни позволява извозване на контейнери с различна съвместимост.

Със строителните контейнери, които отдаваме под наем, Вие бързо и лесно ще може да изхвърлите ненужния боклук до оторизирано сметище.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]