konteiner-za-izvozvane-na-stroitelni-otpadatsiФирма Марти транс предлага контейнери за сметосъбиране. Това е практично решение за събиране и транспортиране на отпадъци в София. Всички работят с гаранция. Получавате ефективен резултат. Предлагаме и наем на контейнери за предприятия.

Какви са предимствата на наемането на контейнери за смет за събиране на отпадъци от нас?

За разумна цена нашата фирма ще постави контейнер с подходящ обем във вашето съоръжение. Вашите служители ще почистят бързо и точно областта от арматурата, тухлите, дървените греди и почвата. Специалното оборудване лесно ще се движи около обекта, а работният процес за извозване на боклука ще се ускори.

Боклуците ще бъдат рециклирани на депото и няма да имате оплаквания от правителствените агенции. Вие не само не замърсявате околната среда, но и печелите – след изхвърляне се получават възобновяеми суровини. Получавате още едно предимство: Не е нужно да плащате глоба, ако неочаквано ви провери държавен одит. Няма нужда да се подготвяте за това, просто трябва да поръчате извозване на боклука от нас.

Не е необходимо да наемате контейнери за смет за събиране на боклука. Камионът ще пристигне точно в онези дни, когато ще ви е удобно. С него ще дойдат специализирани товарачи и екип за събиране на боклук, които бързо ще запълнят контейнера.

Защо е важно да се работи с надеждни фирми?

За непроверени фирми цената по разходите за извозване на строителни отпадъци с бункер от 6 куб.м, изчислен за 1 куб. м, се оценява на ниски цени. Това трябва да е тревожно, тъй като твърде ниските цени могат да повлияят негативно на резултатите от сътрудничеството:

Старите камиони ще пристигнат във вашето съоръжение, техническите характеристики на които оставят много да се желае.

Товарачите бавно ще събират боклука, ще заемат много място в съоръжението и ще пречат на производството.

Ще искате да направите поръчка заради ниската цена, но те ще ви кажат висока цена по телефона. Това е маркетингова техника, ако на сайта цените за поръчката на извозване на боклук с контейнер е ниска – естествено е, че ще има много повече обаждания. Но готови ли сте да си сътрудничите с тези, които провалят дейността от самото начало?

Фирмата няма да има разрешение за извършване на бизнес и споразумение със сметища. Следователно никой няма да ви предостави документи при прекратяване на сътрудничеството.

Какъв резултат се гарантира?

Имаме разходи за извозване на битови и строителни отпадъци в контейнери по-евтини от конкурентите. В същото време автопаркът се състои от модерни камиони и товарачи, ние вършим работата навреме, гарантираме качество.

Бързо отговаряме на телефонни обаждания и приемаме поръчки своевременно. Още на следващия ден във вашето съоръжение нашите служители ще събират боклук в контейнери и бързо ще завършат работата.

Нашите дейности са прозрачни за държавните агенции. Имаме лиценз, работим по споразумение с използването на депата. Няма да имате никакви въпроси и оплаквания, тъй като ще имате в ръцете си всички документи и договора.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]