контейнери за транспортиране

Фирма „Марти Транс“ предлага извозване на битов боклук в София и региона на София. Нашите висококвалифицирани специалисти, товарачи и камиони с големи размери са едни от най-новите модели и са готови да отидат до всяко място на замърсяване. В наше време, е по-важно от всякога да изчистим пространството, заобикалящо човека, от ненужни отпадъци, получени във времето. И това се налага не само за естетика, но и за спазването на санитарни, екологични причини.

Понастоящем обезвреждането и сметосъбирането в са прерогатив на комуналните услуги, но често те не успяват да се справят със задълженията си – не работят достатъчно добре или просто нямат време да покрият всички места, които се нуждаят от почистване. Частните фирми могат да коригират тази досадна ситуация и да подобрят санитарно-епидемиологичната ситуация във всеки район. Фирма Марти транс напомня, че навременното оползотворяване и изхвърляне на битовия боклук позволява не само да направят околния свят по-чист, но и да спасят жизнената, биологична среда от разпространението на патогенни бактерии и инфекции, които влияят неблагоприятно не само при животните и птиците, но и за хората.

София е голям и бързо развиващ се град. В условията на интензивно развитие и все по-голям брой жители количеството боклук расте почти експоненциално. Ако пропуснете момента и не предприемете подходящи мерки навреме, като поръчате изхвърляне на боклука, това може напълно да запълни столичното пространство, превръщайки го в модерно депо, макар и модерно. Фирма „Марти Транс“ е готова да премахне получения боклук по всяко време, удобно за вас!

Услугата за извозване на домакински боклук се извършва в специални контейнери за смет с обем 8, 15, 20 и 27 кубически метра. Не делим боклука на голям или малък. Ние се справяме с всякакви обеми. Разполагаме с необходимата техника за извършване на транспортните услуги и е съобразена с всички нормативни изисквания за извозване на боклук и строителни отпадъци с контейнери.

Транспортните услуги при извозването на строителни отпадъци се извършват с напълно нови контейнери. Те се доставят в рамките на договорения срок, както в центъра на столицата, така и в крайните квартали. Контейнери могат да бъдат транспортирани и в близките населени места, сред които са Бояна, Симеоново, Кокаляне, Герман, Лозен, Драгалевци, Нови Хан, Елин Пелин и други. Възможен е и оглед на място, който не се заплаща, стига обстоятелствата да го изискват и да не може да се определи обема на контейнерите за смет.

Фирмата ни разполага с всички необходими лицензи, издадени от съответните органи, и са задължителни, предвид стандартите за почистване.

Обръщайки се към нас, ще получите висококачествена услуга, като вземете предвид всичките ваши желания. Нашите технологии винаги работят! Нашите товарачи са истински професионалисти! С нашата фирма Марти Транс извозването на твърди отпадъци ще се превърне в истински празник на чистотата и здравето! Работим по съвест. След нас не остава замърсяване!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]