garbage-officeВ офиса ви няма планини от боклук. Редовно се извозва. Няма планини от документи, наблюдава се неприятна миризма. Сигурни сте, че служителите на фирмата, която ви спасява от проблема с боклука, ще пристигнат навреме и ще свършат целия обем работа без проблем.

Времето ви е много ценно. Ние разбираме това. Следователно, трябва само да отделите 10 минути, за да поръчате извозване на боклука от офиса. Представете си, че едно обаждане решава всичките ви проблеми. Отпадъците ще се извозват от офиса и ще се изхвърлят в деня на получаване на заявлението или на следващия ден. Всичко зависи от времето на обаждането ви.

5 причини, поради които е по-добре да поръчате извозване на боклук с контейнер от офиса от нас:

Спестяване на време. Кажете ми, имате ли много свободно време? Наистина ли искате да го изразходвате за изнасянето на отпадъците сами? Ако имате свободно време от работа, по-добре е да го използвате за семейство, нови идеи, релакс и т.н. И ни се доверете за изхвърлянето на офис отпадъците.

Спазване на закона. Често хората решават да използват услугите на най-евтината фирма, буквално за стотинки. В повечето случаи аматьорите работят евтино! В резултат на това трябва да платите глоба за това, че договорът не е съставен, а фирмата изнася боклук без разрешение за тази дейност. Ако си сътрудничите с нас, това не може да бъде. Имаме всички разрешителни за износ и изхвърляне. Дейностите се извършват в съответствие със законите.

Всякакви обеми. Офисите са различни по размер и брой служители, които работят там. Съответно обемът на боклука е различен. Но не е необходимо да търсите отделно фирма за извозване на боклука от офиса в малко количество и отделно за големи обеми. Фирма Марти Транс ще се справи с всяка задача.

Извозване на всички видове боклук. Изваждаме отпадъци от домакинство, ще извършваме извозване на хранителни отпадъци, мебели, отпадъчна хартия и

Можете също да поръчате контейнери под наем за боклук от нас. Това ще премахне депата в бизнес центъра. Целият боклук ще се съхранява в контейнери. Нашите служители редовно, по времето, посочено в договора, ще извършват сметосъбиране от бизнес центрове, дори ако са разположени в различни квартали.

Отпадъците са идеална среда за развитието на различни паразити, гризачи, хлебарки и др. Малко вероятно е да искате такива „гости“ в бизнес центъра. Те са не само неприятни, но и разпространяват бактерии, развалят имиджа на обекта. Представете си, че вашите клиенти ще видят всичко това. Те веднага ще откажат да продължат да наемат офис в такъв бизнес център. Следователно отстраняването и изхвърлянето е необходимост. Поверете работата на професионалистите, те не само ще извадят боклука, но и ще почистят територията, където са работили.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]