контейнер-пълен-с-строителни-отпадъциПо време на строителството или демонтажа на сгради, както и по време на ремонта на помещения, се образуват много строителни отпадъци. Като например: бетон, тухла, както и дървесни отпадъци по време на озеленяване и работни дни в общността. Всичко това се нарича обемист боклук, който може да бъде изваждан и изхвърлен, само ако има специални превозни средства. За това строителните фирми и физическите лица кандидатстват за фирми, които предлагат доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци до сметище. Такава услуга предлага Марти Транс, която доставя и извозва контейнери за строителни отпадъци до сметище в София.

Освен това предлага на клиентите поставяне на контейнер с необходимия обем от 8 м3. Контейнерите се използват за зареждане и износ на насипните отпадъци. Това важи особено и за материали с висока специфична гравитация. Например, здравината на така наречения конструктивен бетон, използван в строителството, варира от 1500 до 2000 кг на м3. Товарачът в този случай е особено необходим. Такъв материал се зарежда без отваряне на вратата на бункера, но отстрани, тоест фронтално. Основата на платформата трябва да е твърда.

Специалното оборудване за отстраняване на отпадъците; при закупуване на жилища или при редовните ремонти няма да мине без извозването им. За да зарадвате семейството си с новия интериор на апартамента, за начало трябва да се отървете от старите мебели, както от вратите и старата дограма. Безопасно и без да нарушава социалните, жилищните и комуналните норми, нашата фирма решава въпроса за износа на обемисти отпадъци.

Не караме клиентите ни да чакат. За износа на боклука и отпадъците, фирма Марти транс ще предостави цялото необходимо специално оборудване навреме до всяка точка. Седем дни в седмицата. Ще оставим контейнер за събиране на обемист боклук.

Нашите товарачи ще разделят, опаковат и изваждат от апартамента всичко, от което собственикът иска да се отърве, включително стари домакински уреди и водопровод. В същото време, без да нарушавате спокойствието на вашите съседи и жители на къщата.

За юридическите организации нашата фирма ще предостави договор, счетоводни и лицензионни документи, удостоверяващи разрешението за износ на обемист боклук.

Защо строителните отпадъци не трябва да се изхвърлят заедно с битовите отпадъци

Битовите отпадъци са остатъците от човешкия жизнен процес. Те се отвеждат на сметища за загробване. Строителните отпадъци са много по-големи и по-тежки от битовите отпадъци, те са в състояние да счупят кофата за боклук, която не е пригодена за такава тежест. Машината, в която се транспортира боклукът, автоматично компресира боклука и строителните отпадъци. Освен това строителните отпадъци трябва да бъдат рециклирани съответно и е забранено да се комбинират с битови отпадъци, които попадат в депата.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]