отпадъци-в-контейнер

Къде да търсите боклуци и отломки в дома си

С лятото, което бързо приключва (или може би, когато четете това вече е свършило), може би си мислите за подготовка за студеното време. Проливането на летните боклуци и подготовката за подредена есен може да бъде много терапевтично. И така, ето няколко съвета, които трябва да вземете предвид при вашия проект за почистване на есента. Ще трябва да започнете с контейнер под наем, с което можем да ви помогнем в Marti-Trans. След като сте го резервирали, започнете да преглеждате проблемните зони във вашия дом и да разберете какво ще бъде изхвърлено. Ето няколко места за разглеждане:

  1. Шансовете са, ако имате деца, те са били заети в двора това лято, така че може да има боклуци, които да бъдат изхвърлени. Това може да е стар надземен плувен басейн. Или ръждясала люлка. Или може би счупени велосипеди, както и боклуци, които може да намерите в навеса. Идентифицирайте големите парчета и ги разбийте с хак, за да бъдат готови за изхвърляне в нает контейнер.
  2. Проверете вашия навес. През лятото в навеса се изтласкват много градински материали, така че ще искате да прегледате съдържанието и да изхвърлите боклуци, които няма да са необходими.
  3. Вашето пролетно почистване тази година може да е довело до мазе, пълно с боклуци, така че проверете тази зона и насочете нежелани предмети за контейнера.
  4. Инсценирайте куп боклуци във вашия двор или гараж. Уверете се, че всички остри предмети са запълнени. Дръжте децата и домашните любимци далеч от него, докато дойде денят, в който контейнерът ви бъде доставен.
  5. Ако имате таванско помещение, може би ще искате да се поокопаете и да видите какво има там.
  6. Стари строителни материали могат да се крият из цялата къща. Стари парчета дървен материал. Ролки от стари тапети. Гипсокартонени парчета. Изхвърлени тухли и стари торби с цимент. Всичко това може да отидете при наемането на контейнер
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]