контейнеровоз-за-отпадъциМарти Транс е транспортна фирма, предлагаща доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци до сметище в София. Вече повече от 15 години фирмата предоставя решения за извозване на строителни отпадъци с контейнер при ремонтни дейности. Предлагаме различни видове контейнери за превоз. Контейнер за съхранение – различни дължини, височини и условия. За да сте сигурни, че ценните ви предмети са правилно защитени, е важно да прецените дали вашият контейнер за превоз има достатъчна вентилация.

Транспортен контейнер

Контейнер за съхранение – гигантска метална кутия. Всеки транспортен контейнер е конструиран така, че да издържи на суровостта на корабоплаването в открития океан. Те могат да се справят с почти всичко – екстремни метеорологични условия, тежки физически среди.

Но самият дизайн и конструкция, което прави контейнера за транспортиране идеален за съхранение, също може да предизвика проблеми за съхраняваните от вас елементи. Например, ако в контейнера попадне влага, тя не може да излезе.

При транспортиране на контейнери

Контейнерите за съхранение са изградени с малки вентилатори за налягане, които позволяват на устройството да диша, те не са достатъчни за създаване на функционална вентилация вътре в контейнера.

Поради тази причина е необходимо да се гарантира, че имате подходяща вентилация. Правилната вентилация става още по-важна, ако поставяте контейнера в среда, където температурата варира драстично или когато съхранявате чувствителни към влага или температура елементи.

Най-лесният начин да се уверите, че това е вашият транспортен контейнер

Съдът за съхранение има необходимата ви вентилация, за да модифицирате контейнера с вентилационен отвор на турбината на покрива, фиксиран вентилационен отвор или вентилатора. Просто се свържете с Марти Транс, за да разберете коя е най-добрата опция за вас.

Доставка на контейнери

Контейнерите за съхранение имат различни приложения и ние знаем, че всеки клиент има различни нужди от преносимото си съхранение, но ако планирате да съхранявате някой от следните елементи в контейнера, може да искате да обмислите вентилация.

Домакински уреди

Ако съхранявате предмети от домакинството – правилната вентилация е от ключово значение, независимо дали е за преустройство, преместване, дарение или друго предназначение. Ако влагата достигне предметите ви и е запечатана в контейнера без циркулация на въздуха – вашите артикули могат да се деформират, мухъл и плесен. Промените в температурата – такава изключителна топлина може също да повреди предметите ви. Разбира се, правилното опаковане на домакинските ви предмети може да помогне, но те не могат да гарантират защита, както и правилната вентилация.

Тежка техника и автомобили

Докато тежката техника и автомобилите изглеждат така, сякаш са предназначени да се справят с тежка употреба и злоупотреба, правилното вентилирано съхранение помага да се гарантира, че те ще работят правилно.

За да поддържате машината си в отлично състояние и да работите добре, е изключително важно тя да се поддържа в безопасен температурен диапазон и да позволява циркулация на въздуха. Екстремните температури могат да подкопаят целостта на вашите машини и дори да причинят повреда, която не може да се поправи. Освен това, ако в контейнера за транспортиране е въведена влага и е запечатана, може да се развие ръжда и мухъл.

Автомобилите съдържат запалими течности и са съставени от материали, които могат да страдат от излагане на топлина или влага. Частите на превозното средство като двигатели, течности за превозни средства и деликатни вътрешни системи също изискват вентилирано съхранение.

Галантерия

Вентилацията е задължителна, когато се съхранява суха стока. В запечатан или лошо вентилиран контейнер, стоките могат да съберат конденз, който уврежда продукта и може дори да причини гниене. Адекватната вентилация, запазваща ценните ви стоки, може да спести пари в дългосрочен план, като помага да запазите контейнера сух и хладен.

Някои химикали – газове под налягане

Ако работите в строителството или други видове тежка промишленост, химикалите и газовете под налягане са ежедневни инструменти. Някои химикали са фини в немодифицирана единица за съхранение, но ще ви е необходим вентилиран транспортен контейнер, ако съхранявате химикали, които са запалими. Проверете законовите изисквания за всеки химикал, който планирате да съхраните, преди да го поставите в контейнера за съхранение. Има някои химикали, които не могат да се съхраняват в затворено пространство при никакви обстоятелства.

Подобно на химикалите, контейнерите за газ под налягане имат големи законови изисквания за тяхното съхранение. За спазване на закона съхранението на газ под налягане трябва да поддържа безопасна температура и да бъде добре проветрено. Проверете специфичните ограничения на вашия продукт, преди да планирате да използвате контейнер за транспортиране.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]