камион-за-контейнериФирма Марти Транс извършва транспортните услуги за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. Услугата Ви позволява да транспортирате големи обеми отпадъци, независимо от тяхната специфика, било то ТБО, твърди отпадъци, строителни, битови или смесени отпадъци. Най-често се използва от строителни фирми, промишлени предприятия, ресторанти, почистващи услуги, търговски центрове. Гарантираме изгодни условия за транспорт и сме готови да си сътрудничим както с юридически, така и с физически лица.

Какво предлагаме?

Преди да изнесете боклука от предприятие, къща или апартамент, трябва да го съберете. Ако отпадъците се съхраняват директно на улицата, постоянно се овлажняват от валежи или се нагряват под слънчевите лъчи, тогава вътре започват активни процеси на гниене и размножаване на вредни бактерии. По време на транспортирането е много по-удобно отпадъците да се съхраняват в контейнери за съхранение, които са оптимални за всички видове отпадъци. Те са леки, лесни за почистване и дезинфекция и са устойчиви на негативните въздействия на външната среда.

За да поръчате извозване на отпадъци, обадете се на телефона за контакт или оставете заявка на сайта. Ние предлагаме, контейнери за смет с различна големина 4 и 7 кубика. Заявката на контейнер за строителни отпадъци, става един ден предварително, като при нужда може да направим безплатен оглед за определяне големината на желаните контейнери за отпадъци.

Контейнерите 4 m3 са подходящи за ремонт на бани, санитарни помещения и други по-малки ремонти. 4 m3 контейнер за строителни отпадъци събира около 160 чувала от по 20 – 25 кг.

7 m3 – малки контейнери за събиране на средно големи отпадъци. Товароносимост – до 5 тона. Изработени са от здрава стомана и имат грайфери по ръбовете, предназначени за лесно натоварване на специално предназначена техника. В предната част има стопове, благодарение на които контейнерът не се клати по време на транспортиране и е добре фиксиран върху транспортната платформа. Задвижването може да се монтира както в открити, така и в затворени зони.

Фирмата разполага с модерно специално оборудване, което осигурява бързото транспортиране на отпадъците до депото. Ако имате нужда от помощ при товарене, ние предоставяме хамали и багери.

Как се формира цената на услугата?

Контейнерният транспорт е един от най-икономичните начини за изхвърляне на отпадъците. Когато поръчате извозване, ще трябва да платите за празен транспорт за времето на товарене, след което контейнерите за съхранение могат да бъдат извозени и изпразнени на определено депо. Цената на услугата се изчислява въз основа на следните фактори:

Обемът на отпадъците (видът и общият брой устройства за съхранение зависи от това);

Местоположение на съоръжението;

Необходимостта от помощ при товарене (брой багери, товарачи).

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]