контейнери за транспортиранеКогато се премествате в друг град за постоянно или временно пребиваване и при подобни ситуации, задължително е да транспортирате домакинските си предмети: Мебели, уреди, прибори и т.н. И как най-добре да го направите? Един от най-добрите варианти за днес е транспортирането на неща по контейнери.

Какво може да се транспортира в контейнери?

Във връзка с домакинските вещи, контейнерът е универсален контейнер, всякакви битови неща, които не превишават размерите на контейнера, могат да бъдат транспортирани в контейнера, като мебели, домакинско и компютърно оборудване, чинии, огледала, ВиК и всичко останало. Изпълнителите на товара поемат пълната отговорност за безопасността на Вашия товар, като отстраняват от Вас вълнението и грижата за безопасността.

Как да подготвим нещата за транспортиране в контейнер?

Никой не иска при транспортирането на домакинските предмети в контейнер да са повредени, така че трябва да подготвите правилно нещата за товарене. За опаковане обикновено се използват гофриран картон, кутии, торби, самозалепваща се лента.

Малки неща, книги, чинии, домакински уреди могат да бъдат транспортирани в кутии. Що се отнася до гофрирания картон, те трябва да обгръщат огледала, стъкло и други крехки неща.
Различни филми (полиетилен, стреч, въздушни мехурчета) се използват за предпазване на обекти от драскотини, влага, прах и други влияния.

Доставка на контейнери

Размерът на контейнера се определя от изпълнителите на поръчката, в зависимост от количеството и теглото на вашите неща. Носителят ще осигури местоположението на стоките в контейнера, така че да се предотврати триенето, деформацията, прегряването, замръзването. В допълнение, трайната конструкция на съвременните контейнери елиминира техните щети, както и кражби и повреди на товара.

Правила за зареждане на нещата в контейнер

Зареждането трябва да се извърши така, че нещата да могат да се движат свободно в контейнера.

Масата на товара трябва да бъде равномерно разпределена в контейнера.

Препоръчително е да се инсталира дървен щит след натоварване, за да се премахне критичният товар от вратите.

Какво е транспортирането на контейнери?

Транспортирането на домакински предмети в контейнер най-често се извършва по шосе и влак. Разбира се, по-целесъобразно е товарът да се изпраща по железопътен транспорт при дълги транспортни разстояния, но автомобилният транспорт все още има повече предимства пред влаковете.

Къде и как да поръчате контейнер за транспортиране на неща?

Днес има много фирми за контейнерни превози. За да поръчате контейнер за транспортиране на неща, просто трябва да се обадите и да оставите заявка в транспортната компания (или можете да го направите директно на сайта). Един празен контейнер ще бъде доставен до дома ви, а товарачите ще приберат посочените в списъка, които ще направят, след което ще напълнят контейнера във вашето присъствие. След това контейнерът ще отиде до местоназначението и вече можете да вземете нещата сами или да използвате услугите на транспортна фирма.

Положителни аспекти на транспортирането на предмети в контейнер:

  • Зареждането на неща може да се направи по всяко време, удобно за вас;
  • Гарантирайте безопасността на вещите си. Дори и в случай на повреда на имущество, изпълнителят ще възстанови цялата цена на стоката;
  • Способността да се транспортират дори много големи обеми от битови предмети. Съответствие с точното време за доставка на всяко разстояние;
  • В случай на мултимодулна доставка, клиентът не трябва да присъства, когато контейнерът е претоварен.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]