konteiner-za-izvozvane-na-stroitelni-otpadatsiГолеми, обемисти и други товари често се срещат, така и от международни строителни, промишлени, автомобилни и транспортни предприятия. Транспортирането на големи и тежки товари по поръчка проекти изисква от изпълнителя определени знания и умения, придобиването на които понякога отнема години.

Нашата фирма Марти Транс има вариант за транспортирането и на едрогабаритни товари, като павилиони, специализирана техника за строителството, фургони,  промишлена, селскостопанска техника, специални машини, пътно оборудване, строителни конструкции и др.

Извършваме транспортиране (доставка) от следните категории:

Товар с голямо тегло. Тези големи натоварвания включват предмети, чиято маса надвишава 25 тона. Големият тежък транспорт изисква многотонови сондажни съоръжения, големи инсталации за пресоване, сепаратори, трансформатори, генератори и др. За транспортиране на големи размери е необходимо да се използват тежкотоварни трактори, както и полуремаркета;

Обемисти стоки. За транспортиране на насипни товари от този тип се използват платформи с ниско зареждане, самоходни модулни системи, модулни пътни влакове и друго специално оборудване за превоз на дълги товари;

Дълги товари. Тази категория включва мостови греди и неразделими конструкции, дължината на които надвишава 20 м. Те могат да бъдат транспортирани с помощта на специални плъзгащи се платформи.

Нашите професионалисти от фирма Марти Транс  могат лесно да разрешат всички законови проблеми, свързани с  транспорта, както и да помогнат за подреждането на товари. Екипът ни познава всички тънкости на законодателството на страните, с които работим, както и регионални характеристики, което помага лесно да се решат всички непредвидени проблеми, ако възникнат.

Правим всичко по силите си, за да направим транспортирането на извънгабаритни стоки възможно най-бързо, за да го доставим безопасно и стабилно.

Това, без което не е възможно транспортирането, е изпълнението на нормативна документация за тежките товари. Разработени са много регулаторни документи за транспортиране на извънгабаритни товари. За транспортирането на големи конструкции по автомобилен, морски, железопътен или въздушен транспорт е необходимо да се получат разрешителни, които да сочат:

Параметри, размери на товара;

Характеристики, размери на специално оборудване, върху което е планирано извършване на транспорт;

Специални условия за движение на големи конструкции.

Що се отнася до транспорта, трябва да вземете предвид и такъв момент като съставянето, организацията, одобряването на маршрута на специална техника, превозваща тежки товари. На този етап е необходимо да се вземат предвид особеностите на пътищата и маршрутите, по които се планира маршрутът, както и да се вземат предвид всички възможни моменти, които ще настъпят по време на транспортиране:

  • Наличието на мостове по маршрута, по който се планира извършването на транспорт;
  • Придвижване по маршрута;
  • В кой период от годината или деня се извършва транспортирането на обемисти продукти;
  • Начини за комуникация и други транспортни характеристики.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]