пълен-контейнер-за-отпадъциЕдин от най-търсените материали при строителството на частни къщи, градски високи сгради и промишлени сгради е тухлата. Използва се при изграждането на обекти за различни цели. За да може строителната площадка да работи по установения график, е необходимо да се достави всичко необходимо навреме. Правилната подготовка на специално оборудване и изпълнението на множество изисквания за операции по товарене и за транспортиране на тухли имат свои собствени нюанси.

Нашата фирма „Марти Транс” предлага в свое лице професионален камион. Нашите услуги се базират на нивото на обучен персонал, опит и техническо оборудване.

Съществува опция за извозване на строителни материали. Може да поръчате тухли, изолация, дърва, палети, панели, керемиди и други.

Тухлите са признати за най-устойчиви на атмосферни влияния и лесно издържат на температурни промени. Доставката му се извършва на специални палети, гарантиращи минимални щети. Този метод се препоръчва както от самите производители, така и от придружаващите мениджъри.

Облицовъчната тухла се  търси  за декорация на фасади. В производствения процес се използват висококачествени суровини и най-добри технологии. Акцентът е върху декоративния компонент, така че при транспортирането на този вид тухла трябва да бъде изключително точно. Знаейки това, нашите товарачи правят всичко, за да гарантират, че дейността по товарене и разтоварване, както и самото преместване, се извършват в съответствие с разработения план.

Възможно е да се осигури безопасното транспортиране на тухли по шосе, при спазване на техническите разпоредби. Днес има два метода, които са надеждни и гарантират безопасността на товара.

Първият се нарича партида. Използваме палети, общият размер на които отговаря на стандартите. Строителният материал се подрежда на ръб или в пирамида. Един от надеждните начини, по които се предотвратява образуването на дефекти, е полагането на дърво. Допълнителна защита се осигурява от термоустойчив филм и закрепване чрез специални колани. Процесът на зареждане не изисква ръчна намеса, поради което се счита за най-приемливия и по-евтин.

Освен това важат и правилата за разположението на товара вътре в тялото. Ако машината за транспортиране на тухли има товароподемност до 7 тона, тогава поставяме палети по оста. По-високият товарен капацитет ви позволява да ги разпределите по шаблон на шахматна дъска, перпендикулярна на оста. Блоковете, които са по краищата, са фиксирани със специални метър барове.

Вторият метод е контейнер. Той включва полагане на тухли от 100-180 броя върху дървени или метални палети. Операциите по обработка се извършват по същия начин.

Нашата фирма гарантира спазването на изискванията за безопасност и правилата за транспортиране на тухли. И за да бъде доставката успешна, ние избираме най-добрия начин. Маршрутът ще бъде възможно най-кратък и ще премине по гладко пътно платно.

На всеки етап се осигурява безопасността на персонала и не се допускат неоторизирани лица на територията на механизмите за товарене.

Нашият автопарк предлага голям брой подходящи превозни средства за превоз на тухли. Продукти на палети, с тегло до 4-5 тона, се препоръчва да се доставят на кранове. Тази опция ви позволява да спестите пари, защото цената ще бъде няколко пъти по-малка от наема на отделен камион и кран. Не са необходими хамали. Отбелязва се маневреността и мобилността на такива превозни средства, тъй като всяко от тях е компактно. Това ви позволява да се справите напълно със задачите в условия на ограничен достъп до строителната площадка. Също така е важно крановете да са идеални за кратки преходи и за доставка на продукти до търговски обекти.

Друго универсално превозно средство е самосвал. Такива машини са подходящи за транспортиране на всякакви материали, имат специална система за принудителни превози, помагат да се спестят време и пари.

При дълги пътувания изпращаме камиони с голяма товароподемност. Обемните им тела лесно поемат няколко десетки палети. Всички превозни средства лесно ще стигнат до трудни места.

За да направите правилния избор, консултирайте се с нашите специалисти от фирмата. Те ще ви помогнат да намерите подходяща кола, като вземете предвид вида материал, неговият обем и разстоянието, на което е необходима доставка. Всички тези условия ще повлияят на разходите за транспортиране на тухли.

Нашата задача е да доставим стоките при пълна безопасност. Всички специалисти, които ще участват в решаването на вашите въпроси, са висококвалифицирани, имат необходимия опит и познания за всички бизнес процеси.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]