Към настоящия момент дейностите на почти всички фирми са в тясна връзка с дейността на фирмите, предоставящи транспортни услуги.

Нашата фирма Марти Транс е транспортна фирма  с дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги за доставка на контейнери за отпадъци.  Разполагаме с доставка и извозване на контейнери.

Качеството, навременната и бърза доставка на стоки е най-важният фактор, който влияе върху стабилността на много компании. За малките и частните фирми високото ниво на транспортни услуги е не по-малко важно, тъй като то е гаранция за доверие и спокойствие за собствеността им по време на транспортиране. Ето защо, всяка година интересът и търсенето на транспорт на стоки само нараства.

Обслужването и транспортните услуги, предлагани от транспортните фирми, са различни. Това не е просто превоз на товари от точка „А” до точка „Б”, а също и цяла гама от свързани операции: Застраховка на транспортирани стоки,изпълнение на целия комплект документи за този товар и много други. Обхватът на услугите на транспортните фирми нараства от година на година и организацията трябва да гарантира високото качество на доставките им.

Основният списък на услугите, предоставяни от транспортните компании, включва:

  • Транспортиране на товари от склада на транспортната фирма в града на заминаване до склада на фирмата в дестинацията;
  •  Доставка на товар „от вратата“ на клиента до склада (клон, терминал, гара) на транспортната фирма в града на заминаване;
  • Доставка на стоки “до вратата” на клиента от склада на транспортната фирма в града на получаване;
  •  Допълнителни опаковки, преопаковане, отбелязване на стоки преди изпращането, пълен набор от товарни партиди;
  • Изготвяне и изпълнение на документи, необходими за транспортирането и доставката на товара.
  • Застраховане на товари;
  • Получаване на стоки на местоназначението и проверка на неговото състояние;
  • Организиране на съхранение на товари в складове и товарене и разтоварване;
  • Извършване на плащания за превоз на стоки и предоставяне на допълнителни услуги;
  • Изборът на вид транспорт, от гледна точка на неговото удобство, скорост и доставка на товари.

И това не е пълен списък на услугите, предоставяни от транспортните компании, тъй като тяхната дейност варира от различни фактори, а всяка страна има своя специфична работа.

Също така транспортната компания помага на своите клиенти да определят минималните разходи за опаковане, транспортиране и освобождаване на товара. Много компании предоставят широка гама от допълнителни услуги, които правят работата с тях по-лесна и по-удобна.

Превозът на товари е неразделна част от работата на много компании, така че трябва да избирате отговорно транспортната компания. Съществен критерий при избора е именно обхватът на предоставяните транспортни услуги. И ако намерите добра транспортна компания, с разумни цени и широк спектър от услуги, не я пропускайте!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]