контейнер-за-отпадъци-пъленПочистването на апартаменти, жилища, гаражи, тавани или офиси може да бъде мръсна, физически трудна работа. Не се излагайте на напрежение, проблеми с алергиите или други проблеми. Екипите ни са оборудвани да се справят с тези задачи – ние имаме предпазни средства, за да защитим нашите служители, докато те избират прашни тавани или плесенясали мазета. Също така разполагаме с оборудване и превозни средства, за да изнасяме дори най-тежките мебели или уреди.

Спестете си неприятностите, като ни се обадите следващия път, когато имате нужда от боклук, премахнат от всякакви имоти. Всичко, което трябва да направите, е да насрочите среща с нашия офис. Нашият професионален екип от експерти по отстраняване на отломки ще свърши останалото. Няма работа, която да е твърде голяма или твърде малка за нас.

Сега, когато сте инвестирали толкова много време, пари и усилия в изграждането на вашия нов офис или дом, се нуждаете от отстраняване на прах, мръсотия и отломки, които строителните екипи оставят след себе си. Нашата транспортна фирма, извършва доставка на контейнери за извозване на строителни отпадъци и боклук . По време ремонт или почистване се събира голямо количество строителен боклук и отпадъци, не нужни на всички. Ние осигуряваме строителни контейнери под наем, с който бързо и лесно ще изхвърлите вашите отпадъци.

Марти Транс е транспортна фирма, която помага на специалисти в областта на недвижимите имоти, агенти, брокери, компании за управление с почистване и премахване на боклуци от имоти по време на преходно преместване и получаване на домове или офис площи, готови за показване.

Нашата фирма предоставя помощ за отстраняване на боклуци, работим рамо до рамо със здравни работници, които работят с възрастни хора и хора с увреждания.
Ако имате нужда да се отървете от боклуци нежелани елементи, които са премахнати от дома, офиса, апартамента или бизнеса, нашите професионалисти са насреща за да премахнат нежеланите продукти.

Хората, които се опитват да направят сами почиствания, могат да наемат  контейнер, но не осъзнават, че ще им бъде начислена такса за разтоварване на базата на теглото на боклука, който ще бъде изхвърлен на сметището. С услугите на Марти Транс ще знаете предварително, колко се таксуват тези услуги. В повечето случаи ние предоставяме оферти за общата стойност на извършената работата.

Веднъж завършена услугата, нашият екип ще напусне зоните, в които са работили, почистени, така че да не се налага да довършвате вие.

Ние сме посветени на екологично чисти практики, а останалите ще бъдат рециклирани или унищожени в съответствие с местните, държавни и федерални указания.

Марти Транс ще ви предостави подробна почистваща услуга след премахване на елементарно състояние. Ще изтрием, избърсваме и почистваме всички повърхности след премахване на боклуците и нежеланите елементи.

Марти Транс може да се справи с всички ваши нужди за премахване на боклуци. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]